repair-tent-2-second-easy-2-people-quechua-broken

REF: 8553541

2 SECONDS EASY TENT - FRESH & BLACK - 2 PERSONEN

2020

IS JE TENT KAPOT? GOOI DEZE NIET WEG!

De ecologische voetafdruk van een weggegooide tent komt overeen met de impact van een autorit van meer dan 3000 km. Om die impact te verkleinen, garandeert Decathlon dat al zijn tenten repareerbaar zijn en na reparatie weer in perfecte staat zijn!

Op deze pagina begeleiden we je stap voor stap bij het uitvoeren van diverse reparaties aan je tent.

Op al onze tenten heb je garantie tegen fabricagefouten. Indien je tent onder de garantie valt, breng je deze naar de werkplaats van je Decathlon-winkel en repareren we hem voor jou. Is de garantie verstreken of is de schade het gevolg van verkeerd gebruik dan kan je je tent heel eenvoudig zelf repareren (of tegen betaling laten repareren in onze werkplaats).

Een tentstok repareren

Om een tentstok te vervangen, zoek je de juiste stok in het schema hieronder, bestel je hem online of in de werkplaats en volg je de stappen in het filmpje.

1/ Technische tekening van je tent

repair-tent-2-second-2-people-quechua-broken
hoe een tentdoek repareren

Tip: je kan lijm gebruiken om een scheur in de buitentent te repareren. Afhankelijk van de kwaliteit van het gebruikte product, kan die reparatie de hele levensduur van de tent meegaan.~Belangrijk: we raden aan de reparatietape aan de binnenkant van de buitentent te plakken, dan blijft het beter zitten.

EEN TIP: Bel eerst naar de winkel om de onderdelen die je nodig hebt alvast te bestellen, dan kan je alles in één keer ophalen en moet je niet nog een keer terug naar de winkel.

Diensten in de werkplaats

Alle hierboven beschreven reparaties kan je zelf doen, of je kan je tent natuurlijk altijd naar de werkplaats van je Decathlon-winkel brengen.

Voor meer informatie over de diensten die de werkplaats aanbiedt klik je op de link hieronder:

Accessoires

Vind accessoires op onze website en in je Decathlon-winkel.