MS 100 - IVOORWIT/ZWART

REF: 8527376

ACHTHOEKIGE TRAMPOLINE 300

2020

Onze productontwikkelaars ontwierpen deze trampoline van 2,4 m om je kind een veilige plek te geven om basissprongen te leren!
Net in de springzone.~Beschermschuim rond de palen.
Roestwerend behandeld frame.~Springoppervlak, net en schuim uv-werend behandeld
De palen zijn in één beweging in te klappen zodat je het zeil makkelijk over de trampoline kan doen.

PRODUCTVOORDELEN

• STEPPER MS 100

Reparatie

Ontdek al onze onderdelen voor dit product.      Gedurende 10 jaar beschikbaar* (*meer details onder aan de pagina)

• Zeshoekige trampoline 240

Veilig en gebruiksvriendelijk

Veiligheidsnet en beschermschuim rond palen en veren.

• Zeshoekige trampoline 240 roestbestendig

Roestbestendig

De palen zijn behandeld tegen roestvorming. Springoppervlak, net en schuim uv-werend behandeld.

De achthoekige trampoline 300 installeren

We leggen het stap voor stap uit!

Achthoekige trampoline 300

JE MATERIAAL ONDERHOUDEN

Zeshoekige trampoline 240
Zeshoekige trampoline 240

Gebruiksbeperkingen & adviezen

Max. gewicht gebruiker: 130 kg.
Altijd met één persoon tegelijk op de trampoline springen.
Niet binnen gebruiken.
Uitsluitend voor thuisgebruik.
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Voor kinderen vanaf 3 jaar moet er altijd toezicht door een volwassene zijn.
We raden sterk aan om rondom de trampoline 2 meter vrije ruimte te houden.

Corength hipthrust

Advies bij hevige wind

Als er hevige wind of storm wordt voorspeld, klap je de palen en het net neer om ze te beschermen.
Je trampoline verankeren of verzwaren met gewichten is essentieel om te voorkomen dat ze wegwaait en om ze stabiel te houden tijdens het gebruik.

Zeshoekige trampoline 240

OPBERGADVIES

We raden aan om de palen neer te klappen en je trampoline af te dekken met een afdekzeil (apart verkocht) om ze te beschermen tegen vuil, bladeren, regen en sneeuw.

Heb je een probleem? Wij hebben de oplossing!

Is het moeilijk om deze trampoline te monteren?

Het duurt ongeveer 90 minuten om deze trampoline met 2 personen in elkaar te zetten.
Laat je helpen door ons montagefilmpje en onze montage-instructies.

PROBLEMEN
Slaag je er niet in om de trampoline te monteren?

1. Je krijgt de buizen niet in elkaar.
=> Volg alle montagestappen en bekijk ons montagefilmpje.
=> Je moet alle montagestappen doorlopen om het frame veilig en stevig in elkaar te zetten.

2. Kan je de montage niet afwerken?
=> Klik op vraag hulp hieronder.
We kunnen je helpen via e-mail, telefoon of videogesprek.
Als er een probleem is met een van de onderdelen, kunnen we je een nieuw onderdeel aan huis leveren.
(Opgelet, die dienstverlening is niet in elk land beschikbaar en is onderworpen aan voorwaarden.)
Of neem contact op met een Decathlon-winkel in je buurt.

PROBLEMEN
JE KRIJGT DE SCHROEVEN ER NIET IN

1. Montageprobleem:
=> Bekijk nog eens goed alle montagestappen in de instructies
=> Denk eraan dat de palen van het veiligheidsnet schroefgaten op verschillende plaatsen hebben. Controleer of je de palen correct hebt geplaatst.

2. Aarzel niet om veel kracht uit te oefenen op de schroeven:
=> Het zijn zelfborende schroeven die een gat boren in het metaal terwijl ze worden vastgedraaid. Het is normaal dat je in het begin behoorlijk wat weerstand ondervindt.

Als je schroeven of een stuk gereedschap kwijt bent, vind je dat hier:

Schroevenset achthoekige trampoline 300
JE KRIJGT HET NET NIET DICHT

1. Laat de ritssluiting van het net dicht terwijl je de trampoline monteert.

2. Leg het net zo op de springmat dat de ritssluiting in het midden tussen twee palen komt en in lijn met de markering op het frame.

3. Pak het koord aan de overkant beet bij het harde rode uiteinde en knoop het vast aan de driehoek onder de bevestiging van de ritssluiting (in het midden tussen twee palen).

4. Haal het koord door het gat in het net, en dan door de metalen driehoek op de veer.

Als je het net beschadigd hebt, vind je hier vervanging of vraag je assistentie:

PROBLEMEN
Je krijgt de veren er niet op

Het is essentieel dat je de veren in de juiste richting aan het frame vastmaakt. Anders is het heel lastig om ze te installeren.

De veren hebben verschillende haken aan weerskanten. Zorg ervoor dat je ze in de juiste richting vastmaakt!

Je kan het hele montageproces bekijken in de instructies en in ons filmpje.

Gebruik altijd het meegeleverde gereedschap.
Mocht je dat kwijt zijn, dan kan je het opnieuw bestellen, het zit bij onze schroevenset.

Als de veren hun rek kwijt zijn, kan je ze vervangen, ze zijn verkrijgbaar per set van 10 stuks:

PROBLEMEN
De trampoline maakt lawaai

Controleer of je trampoline correct gemonteerd is en of alle schroeven goed zijn aangedraaid.
Een trampoline kan luider klinken in een kleine, afgesloten tuin.

Tip:
Gebruik tijdens de montage de tube met teflonvet om de metalen verbindingen te smeren, zo voorkom je geknars:

PROBLEMEN
Is het beschermschuim rond de veren beschadigd?

Onze ingenieurs ontwikkelden een RANDKUSSEN (in ftalaatvrij pvc) dat over de veren en metalen rand gaat (30 mm dik op het frame en 20 mm dik op de veren).

Dit randkussen bestaat uit verschillende delen zodat je alleen het beschadigde deel hoeft te vervangen.

Waarschuwing: niet op het schuim lopen.

Randkussen achthoekige trampoline 300
EEN ONDERDEEL ONTBREEKT

Gelieve het vakje aan te kruisen.

Als een onderdeel ontbreekt, dien je een supportvraag in door te klikken op "VRAAG OM ASSISTENTIE". Zo kom je in contact met ons serviceteam

Onderdelen zijn gedurende 10 jaar beschikbaar (vanaf de datum waarop het product niet langer wordt verkocht).

Zeshoekige trampoline 240
JE HEBT EEN PROBLEEM MET DIT PRODUCT?

Als je een probleem hebt tijdens het gebruik van je product, lees je grondig de instructies en checklist hierboven.
Als dat het probleem niet oplost, neem je contact op met een Decathlon-winkel in je buurt of vraag je om hulp via de knop hieronder.

JE HEBT EEN PROBLEEM MET DIT PRODUCT?
Je wil de trampoline installeren in een leefgroep of instelling.

OPGELET
Onze trampoline is uitsluitend bedoeld voor particulier, niet-professioneel gebruik
Ze is alleen gecertificeerd volgens de speelgoednorm (NF EN 71-14)

PROBLEMEN

Achthoekige trampoline 300

Achthoekige trampoline 300
Zeshoekige trampoline 240

Ontdek alle onderdelen

Repareer makkelijk zelf! Ontdek alle onderdelen hier:

Onze instructiefilmpjes om je trampoline te repareren

JE TRAMPOLINE ZELF REPAREREN

Het randkussen vervangen

Het randkussen rondom de trampoline bestaat uit 3 delen.
Het is mogelijk om alleen het beschadigde deel te vervangen.
Je kan het bestellen via de website van Decathlon, in een Decathlon-winkel in je buurt of via de knop 'Help'.
Vervang het beschadigde deel.
JE TRAMPOLINE ZELF REPAREREN

Een deel van het frame of een verbindingsstuk vervangen

We raden aan om dit met twee personen te doen.
1. Verwijder de palen.
2. Gebruik het gereedschap om de veren te verwijderen, haal dan de springmat eraf.
3. Vervang het beschadigde deel.
4. Plaats de springmat en veren terug, bekijk hiervoor eventueel de instructies / het filmpje.
5. Plaats de palen terug en maak het veiligheidsnet correct vast.
Zeshoekige trampoline 240

Het net vervangen

1. Maak het koord los en verwijder het.
2. Verwijder de palen.
3. Maak de lussen van het net bovenaan de palen los.
4. Verwijder het net.
5. Plaats het nieuwe net, zorg ervoor dat je alle stappen in de instructies en het montagefilmpje doorloopt.
Zeshoekige trampoline 240

De veren vervangen

1. Zorg dat je het gereedschap voor de veren bij de hand hebt.
(je kan het bestellen, het zit bij onze schroevenset)
2. Verwijder de beschadigde veren.
3. Plaats de nieuwe veren, zorg ervoor dat ze in de juiste richting zitten
(de veren worden verkocht in pakjes van 10 stuks, op onze website).
Zeshoekige trampoline 240

De springmat vervangen

1. Verwijder het net (zie bij "Het net vervangen")
2. Verwijder de veren één na één (zie bij "De veren vervangen")
3. Verwijder alle veren.
4. Plaats de nieuwe springmat.
5. Plaats de veren terug, volg de stappen in de instructies en het filmpje.
6. Plaats het net terug.
Zeshoekige trampoline 240

Een "L-" of "V-"vormige poot vervangen

1. Draai de schroeven los waarmee de "L-"vormige poot vastzit aan het verbindingsstuk.
2. Draai de schroeven los waarmee de "V-"vormige poot vastzit aan de "L-"vormige poot.
3. Vervang het beschadigde deel.
4. Zet alles weer in elkaar, volg de stappen in de instructies en in het montagefilmpje.
ASSISTENTIE

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen? Is je trampoline nog onder garantie?

NEEM CONTACT OP MET EEN VAN ONZE TECHNICI.
Zorg ervoor dat je het serienummer bij de hand hebt.

Goed om te weten

SAMENSTELLING

Frame: 100% staal
Hoofdmateriaal: 100% polypropyleen
Bescherming: 50% ftalaatvrij pvc, 50% polyethyleenschuim
Net: 100% polyethyleen

SAMENSTELLING
Gewicht en afmetingen

Totale diameter: 3 m
Totale hoogte: 2,5 m

Gewicht product: 51 kg
Totaalgewicht: 57 kg

Afmetingen pakket: L 119 x B 42 x H 41,5

Achthoekige trampoline 300

Explosietekening & instructies

Een vraag of niet gevonden wat je zocht?

Domyos Zeshoekige trampoline 240

ONZE GARANTIES

Domyos geeft in normale gebruiksomstandigheden op dit product vijf jaar garantie op het frame en twee jaar garantie op onderdelen en werkuren, vanaf de aankoopdatum.*

Onderdelen zijn gedurende 10 jaar beschikbaar vanaf de datum waarop het product niet langer wordt verkocht.*

*Details hieronder

Achthoekige trampoline 300

GARANTIE

Domyos geeft op dit product 5 jaar garantie op het frame & 2 jaar garantie op de andere onderdelen

Domyos geeft in normale gebruiksomstandigheden op dit product vijf jaar garantie op het frame en twee jaar garantie op onderdelen en werkuren, vanaf de aankoopdatum die op de kassabon staat. De verplichting van DOMYOS uit hoofde van deze garantie beperkt zich tot vervanging of reparatie van het product, naar goeddunken van DOMYOS.
De garantie geldt niet in geval van:
        * Schade veroorzaakt tijdens het transport.
        * Verkeerde montage.
        * Reparaties uitgevoerd door technici die niet officieel erkend zijn door DOMYOS.
        * Gebrek aan onderhoud.
        * Oneigenlijk of abnormaal gebruik.
        * Gebruik anders dan particulier gebruik.
Die commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.

JE MATERIAAL VERVANGEN

Waarom zou je je materiaal niet verkopen? Wij helpen je daarbij!

SPORTMATERIAAL DAT JE NIET LANGER GEBRUIKT, KAN JE TERUG AAN ONS VERKOPEN!
Je gebruikt je materiaal niet meer en weet niet wat je ermee moet doen?

Laat het niet in een kast liggen of gooi het niet weg, maar verkoop het op het Decathlon tweedehandsplatform!
Ga naar een Decathlon-winkel of kijk op onze website om te weten te komen of jouw materiaal hiervoor in aanmerking komt.

Zeshoekige trampoline 240