AV 500

Ref: 6378514

AV 500

2000

Datum van verkoop: 2000

Ik heb een probleem

Het bedieningspaneel geeft niets weer of is moeilijk leesbaar

De weergave is zwak of zelfs onbestaand?
           => Lege batterijen. Vervang de bestaande batterijen door nieuwe batterijen.

Het bedieningspaneel licht op, maar geeft geen informatie aan

Er wordt geen informatie weergegeven ondanks het feit dat het bedieningspaneel onder spanning staat?
           => Slechte aansluiting van het bedieningspaneel. Controleer alle aansluitingen die verbonden zijn met het bedieningspaneel.

Mijn roeitrainer maakt lawaai

Het gebruik van mijn roeitrainer is luidruchtig?
           => De schroeven zijn niet goed vastgedraaid. Draai alle zichtbare schroeven stevig vast.
           => Het mechanisme is onvoldoende gesmeerd en het zitje piept. Smeer de scharnierpunten en de rail van het zitje met een siliconenspray.

Handleinding en software

AV 500

Neem dan contact met ons op.

AV 500