basketbalpaal-b-400-decathlon-tarmak

Ref: 8365404

BASKETBALPAAL B400 EASY KIPSTA

2015

Voor kinderen en volwassenen die buiten willen basketballen. De basketbalpaal B400 EASY van Kipsta kan je op 4 hoogtes instellen, van 2,40 m. tot 3,05 m.

Praktische informatie over je basketbalbaap b400 easy van kipsta

Verzwaar je de paal met water of met zand?

De meeste basketbalpalen kan je verzwaren met water of zand (zie vermeldingen op de producten).Zand is compacter en dus zwaarder voor hetzelfde volume: zo staat je paal stabieler (maar is verplaatsen wat lastiger). Water kan ook bevriezen in de winter en de plastic sokkel stukmaken wanneer het kwik zwaar onder nul duikt, of wegstromen als er een onzichtbaar scheurtje in het plastic zit.Ons advies: voor een optimale veiligheid kies je best voor zand.

Welke voorzorgsmaatregelen moet je nemen bij felle wind of storm?

Om ongevallen of schade te vermijden bij hevige wind of storm, raden we je ten zeerste aan om je basketbalpaal neer te leggen. Hoe groter het bord, hoe meer wind het zal vangen, zeker als het hoog hangt.Neem geen risico's.Woon je in een winderige regio, dan kan je je basketbalpaal ook verzwaren met wat extra ballast.

Hoe onderhoud je je basketbalpaal?

We raden je aan je basketbalpaal schoon te maken met een natte spons en wat zeep. Spoel af met helder kraanwater.Als de paal is bekleed met beschermend schuim, bewaar dat dan gerust binnen in de winter.Je kan je basketbalpaal ook het best met een zeil beschermen tegen vorst en regen.

Kan je de tarmak-basketbalpalen gebruiken in publieke ruimtes en op sportveldjes?

Onze palen zijn geschikt voor privégebruik (met familie, vrienden).Ze voldoen aan de Franse wetgeving (decreet 96-495 van 4 juni 1996) en de Portugese (wetsdecreet 100-2003, gewijzigd door 82-2004), die van regelgevende aard is.Ze zijn niet bestemd voor de hoge belasting ("afwijkend gebruik") in openbare ruimtes, op sportveldjes of in sporthallen.Het gebruik in clubverband impliceert regelmatige tests ter plaatse en is gebonden aan een veiligheidsmachtiging.

Ik heb een onderdeel nodig voor mijn basketbalpaal b400 easy van kipsta

Heb je onderdelen nodig voor je basketbalpaal B400 EASY van Kipsta, dan kan je daarvoor altijd terecht bij je dichtstbijzijnde Decathlonwinkel. Een van onze ateliertechnici zal de onderdelen bestellen en je product repareren.