BC 900 GPS

Ref: 8487158

BC900 GPS Fietscomputer

1. OPSTARTEN EN INSTELLEN

1.1 Hoe installeer je de fietscomputer op je fiets?
1.2 "Dashboard System" compatibiliteit.
1.3 Hoe gebruik je de knoppen?
1.4 Je BC900 fietscomputer opstarten en instellen.
1.5 De fietscomputer: hoofdmenu's.
1.6 Hoe stel je de juiste taal in?
1.7 Hoe verander je de functies op het scherm terwijl je aan het rijden bent?
1.8 Hoe begin je met een nieuwe rit?
1.9 Hoe begin je aan een indoorsessie (hometrainer)?
1.10 Hoe pauzeer je je fietscomputer tijdens je sessie?
1.10 Hoe stop je met fietsen en hoe sla je je sessie op?
1.12 Hoe bepaal je je tussentijden (rondes)?
1.13 De achtergrondverlichting bekijken.

SOFTWARE APPS

Je BC900 cyclometer is een 'slimme' fietscomputer die je via Bluetooth Smart kunt synchroniseren met je smartphone. Je kunt dus je routes bekijken op een kaart, je fietsgegevens analyseren, en al je fietstochten en statistieken bewaren.

We raden je aan om na elke tocht te synchroniseren met de app, zodat je niet te lang moet wachten op de overdracht.

2.1 Hoe connecteer je de BC900 met je smartphone?
2.2 Hoe breng je je rijgegevens over van je BC900 naar je smartphone?
2.3 Waarom duurt het soms zo lang voordat je rijgegevens gesynchroniseerd zijn?
2.4 Hoe synchroniseer je met Strava, Apple Health en andere apps van derde partijen?

3. DE FIRMWARE VAN DE FIETSCOMPUTER UPDATEN

3.1 Hoe moet je de software (firmware) van de fietscomputer updaten?

4. GEBRUIK MET SENSOREN

4.1 Welke sensoren zijn compatibel met de BC900 fietscomputer?
4.2 Hoe verbind je een hartslag-, cadans-, snelheids- of krachtsensor met je fietscomputer?
4.3 Hoe bepaal je een doelbereik voor hartslag, cadans of kracht?

5. NAUWKEURIGHEID

5.1 Hoe verbeter je je gps-ontvangst?
5.2 Hoe wordt de hoogte gemeten?

DOWNLOAD DE DECATHLON CONNECT APP!

logo-ios

SNELLE STARTERSGIDS