BENCH 500

Ref: 8380453

BENCH 500

2017

Start verkoop: 2017

Ontworpen voor regelmatige krachttraining thuis: tot 3 sessies per week. Opvouwbare bank die je in meerdere posities vast kunt zetten. Train met deze bank met drie hellingposities je bovenlichaam en buikspieren met bankdrukken (plat of met een helling). Te combineren met de Rack 500.

DE TROEVEN:

STEVIG: Max. gewicht gebruiker: 110 kg  // Maximale belasting (bar + schijven): 110 kg

VEELZIJDIG: 1 positie voor buikspieren + 1 positie plat bankdrukken + 2 posities bankdrukken met helling.

GEBRUIKSCOMFORT: Stevige rugleuning en met 2 hellingmogelijkheden (30 en 80 graden). Comfortabel schuim.

COMPACT: In 2 stappen opgevouwen dankzij het "pull & turn"-systeem.

EENVOUDIG GEMONTEERD: In slechts 15 minuten gemonteerd.

STABIEL: Stabiel dankzij de antislipdoppen onder de poten.

Ik heb een probleem

Raadpleeg bij een probleem in het gebruik van je toestel zorgvuldig de handleiding.
Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met je dichtstbijzijnde winkel.

BENCH 500

Afmetingen

BENCH 500

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

Neem dan contact op met een van onze specialisten.

BENCH 500

Ik bestel reserveonderdelen voor dit product

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE FITNESSBANK?

Handleiding

• BENCH 500

Samenstelling

BENCH 500

Samenstelling

FRAME // ONDERSTEL: 100,00% staal
BEKLEDING: 100,00% polyurethaan
RUGLEUNING: 100,00% viscose

Onderhoudstip

Met een vochtig doekje schoonmaken.

Opbergtip

Niet op een vochtige plek of buiten laten staan.

Gebruiksbeperking

Maximale belasting 220 kg (gewicht gebruiker + gewichten).