FEB 500 SP

Ref: 8503088

BIKE 500

Ontworpen om in conditie te blijven met een maximum aan comfort (regelmatig gebruik).

De eerste hometrainer die je overal in huis kan gebruiken! Je hebt geen stopcontact meer nodig.

PRODUCTVOORDELEN:

VLOEIENDE TRAPBEWEGING: vliegwiel van 6kg.

COACHING: 5 functies waaronder een hartslagmeter.~7 programma's

ZITCOMFORT: Comfortabel zadel, gemakkelijk op- en afstappen, verstelbaar stuur, voetriempjes.

WENDBAARHEID: Gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes.

STEVIGHEID: Maximum gewicht gebruiker: 130 kg.

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Klik voor hulp bij de ingebruikname van je toestel op het filmpje om je door de verschillende montagestappen te laten leiden.

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, waarom jij dan niet voor hem? Een regelmatig onderhoud is noodzakelijk om de prestaties van je toestel te garanderen en zijn levensduur te verlengen, ontdek hier al onze onderhoudstips.

ONDERHOUDSTIPS
OPBERGTIPS
GEBRUIKSBEPERKINGEN

IK HEB EEN PROBLEEM

Je toestel is correct gemonteerd maar je hebt problemen bij het gebruik ervan? Ontdek hier al onze oplossingen.

HOE MOET IK MIJN HOMETRAINER AANSLUITEN
PROBLEMEN BIJ HET DETECTEREN VAN DE HARTSLAG
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE E-CONNECTED APP
IK HOOR GEKRAAK BIJ ELKE TRAPBEWEGING
DE WEERGEGEVEN SNELHEID IS NIET JUIST
IK KAN DE PEDALEN NIET MONTEREN
GARANTIE
CODE E2 OF E3 VERSCHIJNT OP MIJN CONSOLE
DE WERKING VAN DE ZELFAANDRIJVING
MIJN CONSOLE TOONT NIET DE JUISTE MEETEENHEDEN VOOR AFSTAND
MIJN CONSOLE SCHAKELT NIET IN
MIJN CONSOLE WERKT, MAAR GAAT NA 5 SECONDEN IN PAUZEMODUS
MIJN FIETS MAAKT LAWAAI
GEGEVENS VAN DE SESSIE
MIJN CONSOLE VALT UIT

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE ONDERDELEN NODIG VOOR JE HOMETRAINER?

HANDLEIDINGEN

SAMENSTELLING

SAMENSTELLING

Kader / Frame: 100% - Staal

Bekledingsmateriaal: 100% - Acrylonitril butadieen styreen

Schuim: 100% - Foamed Nitril Butadieen Rubber

Schroef: 100% - Staal

Lukt het niet om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET ONS.

BIKE 500
BIKE 500

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normaal gebruik een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).