FEB 500 SP

Ref: 8503088

BIKE 500

2018

Ontworpen om in conditie te blijven met een maximum aan comfort (regelmatig gebruik).

De eerste hometrainer die je overal in huis kan gebruiken! Je hebt geen stopcontact meer nodig.

PRODUCTVOORDELEN:

VLOEIENDE TRAPBEWEGING: vliegwiel van 6kg.

COACHING: 5 functies waaronder een hartslagmeter.~7 programma's

ZITCOMFORT: Comfortabel zadel, gemakkelijk op- en afstappen, verstelbaar stuur, voetriempjes.

WENDBAARHEID: Gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes.

STEVIGHEID: Maximum gewicht gebruiker: 130 kg.

Montage en eerste gebruik

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Klik voor hulp bij de ingebruikname van je toestel op het filmpje om je door de verschillende montagestappen te laten leiden.

Bike 500

Onderhoud van mijn product

Hij zorgt voor jou, waarom jij dan niet voor hem? Een regelmatig onderhoud is noodzakelijk om de prestaties van je toestel te garanderen en zijn levensduur te verlengen, ontdek hier al onze onderhoudstips.

Onderhoudstips

1. Veeg de transpiratie na elke trainingssessie af.

2. Maak het toestel na elke sessie schoon met een zachte, vochtige doek.

3. Controleer regelmatig de stabiliteit van je fiets en draai regelmatig de schroeven aan volgens de handleiding.

Opbergtips

Niet opbergen op een vochtige plaats of buiten.

Gebruiksbeperkingen

Enkel voor thuisgebruik.

Maximum gewicht gebruiker: 130 kg.

Ik heb een probleem

Je toestel is correct gemonteerd maar je hebt problemen bij het gebruik ervan? Ontdek hier al onze oplossingen.

Overzicht van de onderdelen

-

FEB 500
Hoe moet ik mijn hometrainer aansluiten

Je hebt geen elektrische aansluiting nodig voor de hometrainer, hij is zelfaandrijvend.

Je trapbewegingen wekken de elektriciteit op die de console en de motor die de weerstand van de trapbeweging regelt doen werken.

Problemen bij het detecteren van de hartslag

De hartslagmeter knippert niet of knippert onregelmatig:

1.Maak je handen lichtjes nat.

Als je een Geonaute-hartslagband gebruikt (niet bijgeleverd):

1. Controleer de plaatsing van de batterij of vervang ze door een nieuwe batterij.

2. Maak het gedeelte op de band dat in contact staat met de huid lichtjes nat.

3. Plaats de band altijd op de huid en dus niet over je T-shirt.

handpulse
Ik heb een probleem met de e-connected app

Werkt je toestel normaal maar heb je problemen met je applicatie? Klik op de knop 'Mijn E-Connected' en ontdek onze oplossingen. Let op: deze pagina is in het Frans.

Ik hoor gekraak bij elke trapbeweging

Draai de pedalen een slag los en draai ze vervolgens stevig terug aan.

BIKE 500
De weergegeven snelheid is niet juist

Controleer de positie van de schakelaar achterop de console, die moet op VM staan.

Switch
Ik kan de pedalen niet monteren

De rechtste pedaal (R) en de linkse pedaal (L) draaien niet dezelfde kant op.

bevestiging pedalen
Garantie

Je zelfaandrijvend toestel heeft dezelfde garantie als normale hometrainers.

Code e2 of e3 verschijnt op mijn console

Controleer of de kabels goed zijn aangesloten en controleer de verbindingen aan de console en onderaan de stuurpen.

FEB 500
De werking van de zelfaandrijving

Je produceert al trappend de nodige elektriciteit voor de FEB 500 SP dankzij een generator die zich in het versnellingssysteem bevindt.

Je moet het toestel niet in het stopcontact steken er je hebt er ook geen batterijen voor nodig.

Om de hometrainer te gebruiken moet je dus minstens 3 seconden trappen tot de console opstart.

Mijn console toont niet de juiste meeteenheden voor afstand

1. Start de console op door 4 seconden te trappen.

2. Stop met trappen en houd de toets 'quit' ingedrukt tot de console uitvalt.

3. Houd de starttoets ingedrukt tot 'KM' of 'MI' op het scherm verschijnt.

4. Druk op het pijltje naar rechts om de meeteenheid te veranderen. KM = kilometer MI = mijl.

5. Druk op de starttoets om je keuze te bevestigen.

Select unit FEB 500
Mijn console schakelt niet in

1. Trap minstens 4 seconden of maak minstens 4 trapbewegingen om de console te activeren.

2. Controleer de aansluitingen en verbindingen aan de console en onderaan de stuurpen.

3. Controleer of er een blauw lichtje brandt achterop de console.

control console
Mijn console werkt, maar gaat na 5 seconden in pauzemodus

Als je maar blijft peddelen en je console na 5 seconden op pauze gaat en de snelheid en afstand 0 blijft, controleer dan of de kabels goed zijn aangesloten en of de verbindingen aan de console en onderaan de stuurpen in orde zijn.

contr verbinding
Mijn fiets maakt lawaai

1. Draai alle zichtbare schroeven aan.

2. Controleer de verstelbare steunen.

BIKE 500
Gegevens van de sessie

De console heeft geen geheugen, alle informatie verdwijnt wanneer hij uitvalt.

We raden je aan om de Domyos E-connected-applicatie te gebruiken, hierin kan je de gegevens en statistieken van al je sessies opslaan.

Als je console uitvalt tijdens een sessie na 1 minuut zonder activiteit pauzeert de applicatie op je telefoon of tablet, zo kan je de sessie hervatten na enkele seconden trappen.

Mijn fiets staat niet stabiel

-

BIKE 500
Mijn console valt uit

De console valt automatisch uit na 1 minuut zonder activiteit.

Ik bestel de beschikbare onderdelen voor dit product

HEB JE ONDERDELEN NODIG VOOR JE HOMETRAINER?

Handleidingen

• De handleiding van je product nodig? Klik op downloaden.

Samenstelling

SAMENSTELLING

Kader / Frame: 100% - Staal

Bekledingsmateriaal: 100% - Acrylonitril butadieen styreen

Schuim: 100% - Foamed Nitril Butadieen Rubber

Schroef: 100% - Staal

BIKE 500

Lukt het niet om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET ONS.

BIKE 500

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).