BIKING 500

Ref: 8491912

Indoor trainingsbike 500

2020

Start verkoop: Mei 2020

Deze indoor cyclingfiets is door onze teams ontwikkeld voor wie af en toe tot regelmatig op de fiets kruipt.

Hij is getest voor een gemiddeld gebruik van 5 uur per week.

DE VOORDELEN:

Vliegwiel van 18 kg, lederen remblok en aandrijving met riem.

Zadel en stuur in verschillende posities instelbaar.

Stalen frame en stabilisatieblokjes voor oneffen ondergrond.

Verplaats hem naar waar je wilt dankzij de transportwielen aan de voorkant.

Montage en eerste gebruik

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

Montagevideo BIKING 500

Ik heb een probleem

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

De fietscomputer gaat niet aan

Je schakelt de computer in door op " - " / "..." / " + " te drukken, of gewoon door te starten met trappen.

1. Check achteraan of de batterijen wel in de juiste richting zitten. Houdt het probleem aan, herbegin dan met nieuwe batterijen.

Computer Biking 500 op batterijen
De computer geeft geen info.

1-Controleer de positie van de sensor.

De afstand tussen de sensor en de magneet op het voorwiel moet 1 tot 2 mm bedragen.

2-Controleer of alles goed is aangesloten.

SNELHEIDSSENSOR BIKING 100
Problemen met de weergave van afstand en/of snelheid

Controleer of je computer staat ingesteld in kilometer of mijl.

Wanneer je de computer inschakelt door op de middelste knop "..." te drukken, verschijnt er 0:00 (knipperend).

1-Druk tegelijk op de + en de - knop van de computer.

2-Druk op + om km (voor kilometers) of mi (voor miles) te kiezen.

3-Druk opnieuw op "..." om te bevestigen.

Computer MI-KM Biking 500
Mijn fiets maakt geluid

Wellicht zitten de schroeven los: draai alle zichtbare schroeven aan.

Ik hoor gekraak bij elke trapbeweging

Draai de pedalen een slag los en draai ze vervolgens stevig terug aan.

BIKING 500
De af te leggen tijd instellen

Je kan je trainingsduur verhogen of verlagen.

1- Druk op de middelste knop " ... ", er gaat nu 0:00 knipperen.

2- Druk opnieuw op de middelste knop " ... " om de tijd in te stellen.

3- Druk op "+" of "-" om de tijd te verhogen of te verlagen.

4- Begin te trappen om te bevestigen.

FAQ Tijd Biking 500
De af te leggen afstand instellen

Je kan je trainingsafstand verhogen of verlagen.

1- Druk op de middelste knop " ... ", er gaat nu 0:00 knipperen.

2 - Druk 2 maal op de middelste knop " ... " om de afstand in te stellen.

3- Druk op "+" of "-" om de afstand te verhogen of te verlagen.

4- Begin te trappen om te bevestigen.

FAQ Afstand BIKING 500
Je caloriedoel instellen

Je kan het aantal calorieën dat je wilt verbranden tijdens je training verhogen of verlagen.

1- Druk op de middelste knop " ... ", er gaat nu 0:00 knipperen.

2 - Druk 3 maal op de middelste knop " ... " om je caloriedoel in te stellen.

3- Druk op "+" of "-" om de hoeveelheid calorieën te verhogen of te verlagen.

4- Begin te trappen om te bevestigen.

FAQ Calorieën BIKING 500
Overzicht van de onderdelen

Tekening Biking500

Onderhoud van mijn product

Je toestel draagt zorg voor jou, dus waarom zou je het geen wederdienst bewijzen? Aangezien een regelmatig onderhoud noodzakelijk is om de prestaties van je toestel op peil te houden en zijn levensduur te verlengen, vind je hier ons onderhoudsadvies.

Onderhoudsadvies

1. Veeg transpiratie na elke trainingssessie af.

2. Maak het toestel na elke sessie schoon met een zachte, vochtige doek.

3. Controleer regelmatig of je hometrainer nog stabiel staat en of de schroeven nog goed zijn aangedraaid. Maak hiervoor gebruik van de handleiding.

Opbergadvies

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

Gebruiksbeperking

Uitsluitend bestemd voor thuisgebruik.

Maximaal gewicht gebruiker: 130 kg.

Handleiding

• Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

BIKING 500

Assistentie nodig?

Is je probleem niet opgelost of heb je iets abnormaals opgemerkt tijdens de controles? Vraag dan ondersteuning en geef aan wat je gecontroleerd hebt. Ons team van technici geeft je zo snel mogelijk een antwoord. Geef zoveel mogelijk details en stuur foto's of een filmpje van het probleem (minder dan 20 MB). Zo kunnen we beter bepalen wat er mis is.

BIKING 500

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).