BIKING 500

Ref: 8491912

BIKING 500

Start verkoop: Mei 2020

Deze indoor cyclingfiets is door onze teams ontwikkeld voor wie af en toe tot regelmatig op de fiets kruipt.

Hij is getest voor een gemiddeld gebruik van 5 uur per week.

DE VOORDELEN:

Vliegwiel van 18 kg, lederen remblok en aandrijving met riem.

Zadel en stuur in verschillende posities instelbaar.

Stalen frame en stabilisatieblokjes voor oneffen ondergrond.

Verplaats hem naar waar je wilt dankzij de transportwielen aan de voorkant.

Montage en eerste gebruik

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

Ik heb een probleem

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

De fietscomputer gaat niet aan
De computer geeft geen info.
Problemen met de weergave van afstand en/of snelheid
Mijn fiets maakt geluid
Ik hoor gekraak bij elke trapbeweging
De af te leggen tijd instellen
De af te leggen afstand instellen
Je caloriedoel instellen

Onderhoud van mijn product

Je toestel draagt zorg voor jou, dus waarom zou je het geen wederdienst bewijzen? Aangezien een regelmatig onderhoud noodzakelijk is om de prestaties van je toestel op peil te houden en zijn levensduur te verlengen, vind je hier ons onderhoudsadvies.

Onderhoudsadvies
Opbergadvies
Gebruiksbeperking

Handleiding

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

BIKING 500

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).

BIKING 500