BM 970

Ref: 8047675

BM 970

Datum van verkoop: 2012

Ik heb een probleem

MIJN HALTERBANK MAAKT LAWAAI
IK HEB MOEILIJKHEDEN OM HET GEWICHT TE TREKKEN
DE KABELS KRULLEN OP
DE CONSOLE LICHT NIET OP
DE TELLER LICHT OP MAAR REAGEERT NIET
DE GEWICHTGELEIDER RUST NIET OP HET RUBBER (U HEBT DE INDRUK DAT DE KABEL TE KORT IS)
IK ONDERVIND PROBLEMEN OM OEFENING 24 ‘QUADRICEPS’ UIT TE VOEREN

Neem dan contact met ons op.

BM 970

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

BM 970