compact-inflatable-sup-decathlon-itiwit-9

Ref: 8603061

BEGINNER'S COMPACT OPBLAASBARE TOURING STAND-UP PADDLEBOARD ITIWIT 9' - BLAUW

Een lichtgewicht en makkelijk te begruiken Stand-Up Paddleboard (SUP). Voor gebruikers lichter dan 80 kg, voor excursies of het surfen van kleine golven met een tas die twee keer zo klein is!

VOORDELEN

STABILITEIT
Het board heeft een optimalen breedte van 33´´ voor een goede stabiliteit op kalm water.

COMPACT
Eenmaal opgevouwen past het board in een kleine tas.

GEWICHT
Ontwikkeld voor gebruikers onder de 80 kg. Maximale drijfvermogen 220 kg.

KRACHT
Herstelbaar en duurzaam, constructie met versterkte dropstitch en gelijmd PVC.

GEMAKKELIJK TE DRAGEN
7 kilo! Lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, van het dragen in je tas tot het lanceren.

GEBRUIKERSCOMFORT
Schuimdek voor comfort en grip.

ECOLOGISCH DESIGN
Verschillende innovaties op het gebied van ecodesign hebben geleid tot een vermindering van de CO2-impact van 11%

Opblazen en opbergen

Deze video laat zien hoe je je opblaasbare stand-up paddleboard opblaast en opbergt.

Reparatie

Bekijk onze instructievideo's om te leren hoe u een klep vervangt of een gat repareert.

Itiwit-inflatable-race-SUP-decathlon

Onderdelen

Onderdelen nodig voor je Itiwit stand-up paddleboard?

User guide

• INFLATABLE RACING STAND-UP PADDLEBOARD ITIWIT 14'x27"

Need the user guide for your stand-up paddleboard? Click "download"

COMPACT INFLATABLE STAND-UP PADDLEBOARD ITIWIT 9'

Hulp nodig bij uw raparatie

We zijn ervan overtuigd dat de levenscyclus van een product niet eindigt zodra het schade heeft opgelopen. Daarom bieden we oplossingen om je product correct te gebruiken, te onderhouden en te repareren, zodat je de levensduur ervan verlengt. Hieronder vind u de link naar uw plaatselijke decathlon werkplaats. Hier helpen wij u graag verder met de reparatie en onderhoud van uw product.

COMPACT INFLATABLE STAND-UP PADDLEBOARD ITIWIT 9'

Tweedekans

Bij Decathlon is het onze missie om sport toegankelijk te maken op een duurzame manier. Een van de manieren waarop we dit doen is door goede producten die niet meer als nieuw verkocht kunnen worden aan te bieden met korting. Bijvoorbeeld omdat de verpakking mist of omdat het product beschadigd is geraakt tijdens het gebruik. Op deze pagina vind je al onze Tweede Kans producten: altijd met minimaal 30 dagen retourtermijn en 1 jaar garantie!