Onderhoud en reparatie van de trekkingtas MT 100

Ref: 8383299, 8383300, 8383302, 8383301, 8581539

DUFFELTAS VOOR TREKKING 500/900 EXTEND: ADVIES, ONDERHOUD, REPARATIE

2020

Dankzij de grote inhoud, de veelzijdigheid en het draagcomfort is deze tas ideaal om je volledige uitrusting mee te nemen op je trektochten.
Hier vind je alle antwoorden op je vragen en oplossingen voor problemen met je product.

Deze informatie is van toepassing op al onze tassen voor trekking.

Wat praktisch advies over het gebruik van je tas voor trekking

Je tas voor trekking schoonmaken

Je tas voor trekking zelf repareren

Hier vind je voor elk model de compatibele onderdelen en accessoires, om eventuele reparaties uit te voeren.

VIDEO-TUTORIALS VOOR REPARATIES

EEN GAT OF SCHEUR IN JE TAS VOOR TREKKING REPAREREN

Als er een klein gaatje in de voorkant of onderkant van je tas zit, kan je dat gemakkelijk repareren met een reparatiepatch of een stuk reparatietape (ronde vorm, een tot twee cm groter dan het gat). We raden aan de patch of de tape zowel aan de binnen- als de buitenkant aan te brengen.
Gaat het om een groter gat, breng je tas dan naar een schoenmaker en maak gebruik van diens expertise om je rugzak een tweede leven te geven.

Je tas voor trekking personaliseren

Wil je graag een unieke, persoonlijke rugzak? Bezoek het atelier van je winkel om gebruik te maken van de bestaande diensten. Tekst, borduurwerk, stickers... het kan allemaal!

Zelf een tweedekans duffeltas kopen

Bij Decathlon is het onze missie om sport toegankelijk te maken op een duurzame manier. Een van de manieren waarop we dit doen is door goede producten die niet meer als nieuw verkocht kunnen worden aan te bieden met korting. Bijvoorbeeld omdat de verpakking mist of omdat het product beschadigd is geraakt tijdens het gebruik. Op deze pagina vind je al onze Tweede Kans producten: altijd met minimaal 30 dagen retourtermijn en 1 jaar garantie!