E-CONNECTED

MIJN ACCOUNT

Hoe maak ik een account aan?
Ik heb reeds een account om toegang te krijgen tot Decathlon coach, moet ik een nieuwe account aanmaken voor de applicatie E Connected?
Ik heb reeds een account om toegang te krijgen tot de Live, moet ik een nieuwe account aanmaken voor de applicatie E Connected?
Ik krijg geen toegang tot mijn account
Kan ik verschillende gebruikersaccounts aanmaken op dezelfde applicatie?

PROBLEEM APPLICATIE & TOESTEL

Met welke smartphones of tabletten kan ik de applicatie gebruiken?
Mijn tablet of smartphone is de juiste versie en uitgerust met Bluetooth Low Energy maar de applicatie functioneert niet.
Ik kan geen verbinding maken met mijn smartphone of tablet en de console van mijn fiets.
Kan ik de applicatie met Chromecast op mijn televisie gebruiken?
Hoe kan ik mijn prestaties zien?
Wat betekenen de verschillende pictogrammen in de statistieken aan het eind van mijn sessie?
Wat betekenen de lijnen tijdens mijn activiteit?
Kan ik via mijn telefoon verschillende apparaten tegelijk aansluiten met Bluetooth?
Kan de applicatie als background gebruikt worden?
De applicatie en mijn telefoon geven niet dezelfde taal weer!

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

E-CONNECTED