E SHAPE ELLIPTICAL

Ref: 8363893

E SHAPE ELLIPTICAL

Datum van verkoop: 2016

Ontworpen voor: wie een strakker figuur wil en wil trainen met rechte rug (regelmatig gebruik).

Een comfortabele crosstrainer, door de hoogte van de vaste handgreep train je steeds in de beste houding ongeacht je lichaamslengte. Met de app E Connected* heb je een coach in huis.

VOORDELEN:

VLOTHEID TRAPBEWEGING: Vliegwiel van 6 kg.

COACHING: 6 functies, 9 programma's.
Gepersonaliseerde training met de app E Connected.

DRAAGCOMFORT: Vaste handgreep in de hoogte verstelbaar voor een betere lichaamshouding

WENDBAARHEID: Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.

DE HARTSLAG WORDT MET MOEITE GEMETEN

ONTBREKEND OF STUK ONDERDEEL?

E SHAPE ELLIPTICAL

Neem dan contact met ons op.

E SHAPE ELLIPTICAL
E SHAPE ELLIPTICAL