E SHAPE ELLIPTICAL

Ref: 8363893

E SHAPE ELLIPTICAL

2016

Datum van verkoop: 2016

Ontworpen voor: wie een strakker figuur wil en wil trainen met rechte rug (regelmatig gebruik).

Een comfortabele crosstrainer, door de hoogte van de vaste handgreep train je steeds in de beste houding ongeacht je lichaamslengte. Met de app E Connected* heb je een coach in huis.

VOORDELEN:

VLOTHEID TRAPBEWEGING: Vliegwiel van 6 kg.

COACHING: 6 functies, 9 programma's.
Gepersonaliseerde training met de app E Connected.

DRAAGCOMFORT: Vaste handgreep in de hoogte verstelbaar voor een betere lichaamshouding

WENDBAARHEID: Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.

Ik heb een probleem

Je hoort een klepperend geluid wanneer je de pedalen beweegt

Draai ze een beetje los en vervolgens weer stevig aan De rechter- (R) en linkerpedaal (L) hebben niet dezelfde schroefrichting

E SHAPE ELLIPTICAL
Mijn console geeft niet de juiste meeteenheden aan voor de afstand

Standaard geeft uw console de informatie over afstand in km en over snelheid in km/u. Om over te gaan op de eenheid:

1/ De console uitzetten.

2/ Meer dan 3 seconden op de centrale knop drukken \"OK\".

3/ De eenheid kiezen met de knoppen + -.

4/ Valideren door op de centrale knop \"OK\" te drukken; de console geeft automatisch het welkomstscherm weer.

Ik heb een probleem met de weerstand

1. Controleer of één van de metalen strips van één van de aansluitingen niet verdraaid is.

2. Achteraan de console: controleren of alles wel correct is aangesloten, Aan de aansluiting tussen stuurpen en frame: controleren of alles correct is aangesloten.

E SHAPE ELLIPTICAL
Probleem met e-connected
Mijn fiets maakt lawaai

1. Draai alle zichtbare schroeven goed vast

2. Controleer het onderstel

E SHAPE ELLIPTICAL
Hoe moet ik mijn hometrainer onderhouden?

1. De adapter afkoppelen na elk gebruik.

2. Na elk gebruik schoonmaken met een zacht (en vochtig) doek.

3. Regelmatig de stabiliteit van de fiets controleren en nagaan of alle schroeven nog wel goed vastzitten.

4. Bij langere afwezigheid, erop letten dat:
- u de batterijen uitneemt
- de fiets niet in de volle zon of in een vochtige ruimte staat.

Mijn console gaat niet aan

1. Controleer achter aan de console of die correct is aangesloten.

2. Controleer op het verbindingspunt van de stuurpen en de aansluiting of alles correct is aangesloten.

3. Controleer of de adapter goed is aangesloten op de fiets, of de adapter is aangesloten op het elektriciteitsnet en of je stopcontact werkt.

E SHAPE ELLIPTICAL
Er verschijnt een code e2 of e3 op mijn display
De hartslag wordt met moeite gemeten

De hartslagindicator knippert niet of onregelmatig:

1- Controleer of de batterij goed geplaatst is of plaats een nieuwe

2- Bevochtig het deel van de hartslagband dat in contact komt met de huid

3- Zorg ervoor dat de hartslagband rechtstreeks op de huid zit en niet op je shirt

E SHAPE ELLIPTICAL
E SHAPE ELLIPTICAL

ONTBREKEND OF STUK ONDERDEEL?

Handleinding en software

E SHAPE ELLIPTICAL

Neem dan contact met ons op.

E SHAPE ELLIPTICAL