EB 520

Ref: 8640779

Domyos EB 520

Gebruik: regelmatig, tot 5 uur per week.
Gewicht vliegwiel: 6 kg.
Weerstand: magnetisch.
Maximaal gewicht gebruiker: 130 kg.
Lengte gebruiker: tussen 1,50 en 2,00 m

Samenstelling:

Frame: 100% - Staal
Schuim: 100% - Geschuimd nitril-butadieenrubber
Beschermingskap: 100% - Polyvinylchloride
Schroeven: 100% - Staal

GEWICHT EN AFMETINGEN

Het product: L 98 x B 63 x H 164 cm / 40 kg
De verpakking: L 30 x B 102 x H 70 cm
Totaalgewicht (verpakking + fiets) 44 kg

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Hartelijk dank voor je vertrouwen in het merk DOMYOS. Klik op het filmpje om aan de slag te gaan met je toestel, we leggen je stap voor stap uit hoe je het monteert.

HET ZADEL MONTEREN

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Je toestel zorgt voor jou, dus waarom zou je het geen wederdienst bewijzen? Aangezien een regelmatig onderhoud noodzakelijk is om de prestaties van je toestel op peil te houden en zijn levensduur te verlengen, vind je hier ons onderhoudsadvies.

ONDERHOUDSADVIES
OPBERGADVIES
GEBRUIKSBEPERKING
BATTERIJ

Een PROBLEEM met het display

Je display gaat niet aan of pauzeert na enkele seconden
Je krijgt op willekeurige momenten een foutcode E2 / E3 te zien of de weerstand verandert niet
Mijn display geeft niet de juiste snelheid of meeteenheid weer

MIJN HOMETRAINER MAAKT LAWAAI

Ik hoor een knarsend geluid als ik mijn hometrainer gebruik
Ik hoor een klikgeluid bij elke trapbeweging

ONDERDELEN

EB 520

ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT BESTELLEN

Onderdelen nodig voor je hometrainer?

HANDLEIDING

ASSISTENTIE VRAGEN

Is je probleem niet opgelost of heb je iets abnormaals opgemerkt tijdens de controles? Vraag dan ondersteuning en geef aan wat je gecontroleerd hebt. Ons team van technici geeft je zo snel mogelijk een antwoord. Geef zoveel mogelijk details en stuur foto's of een filmpje van het probleem (minder dan 20 MB). Zo kunnen we beter bepalen wat er mis is.

DOMYOS EB 140

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).

DOMYOS EB 140