EB 900

Ref: 8542560

Domyos EB 900

Start verkoop: 2019 Gebruik: occasioneel, tot 7 uur per week. Gewicht van het vliegwiel: 8 kg. Maximaal gewicht gebruiker: 150 kg.

Samenstelling: Frame: 100% staal Beschermkap: 100% acrylonitril-butadieen-styreen Schuim: 100% nitrilbutadieenrubber in schuimvorm Schroeven: 100% staal

Montagevideo en handleiding

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik op de link.

Onderhoud van mijn product

Je toestel draagt zorg voor jou, dus waarom zou je het geen wederdienst bewijzen? Aangezien een regelmatig onderhoud noodzakelijk is om de prestaties van je toestel op peil te houden en zijn levensduur te verlengen, vind je hier al onze onderhoudstips.
Onderhoudstips.

Onderhoudstips
Opbergtips
Gebruiksbeperking

Ik heb een probleem

Voor de meest problemen vind je de oplossing in deze rubrieken.

Mijn display schakelt niet in of geeft een foutcode weer

Je display schakelt niet in
Je krijgt op willekeurige momenten een foutcode E2 te zien, of een foutcode E3
Mijn display geeft niet de juiste snelheid of maateenheid weer
Het geluid van het display in- of uitschakelen.

Mijn toestel maakt lawaai

Ik hoor een knarsend geluid als ik mijn toestel gebruik
Ik hoor een klikgeluid bij elke trapbeweging

Overzicht van de onderdelen

Doorsnede van de fiets

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

Heb je reserveonderdelen nodig voor je fiets?

ONDERSTEUNING VRAGEN

Is je probleem niet opgelost of heb je iets abnormaals opgemerkt tijdens de controles? Vraag dan ondersteuning en geef aan wat je gecontroleerd hebt. Ons team van technici geeft je zo snel mogelijk een antwoord. Geef zoveel mogelijk details en stuur foto's of een filmpje van het probleem (minder dan 20 MB). Zo kunnen wij beter een diagnose stellen.

EB 900

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).

EB 900