EB 140

Ref: 966114

DOMYOS EB SEAT

Start verkoop: 2021

Gebruik: regelmatig, 5 uur per week.
Gewicht vliegwiel: 6 kg.
Maximaal gewicht gebruiker: 150 kg.
Lengte gebruiker: 1,50 m tot 2 m.

Samenstelling:

Frame: 100% - Staal
Beschermkap: 100% - Polyamide
GEWICHT EN AFMETINGEN

Afm. Product L.163 x B. 68 x H.110 cm
Gewicht product 36 kg
Afm. Doos L.102 x B.28,5 x H.86 cm
Totaal gewicht 42 kg

Montage en eerste gebruik

Hartelijk dank voor je vertrouwen in het merk DOMYOS. Klik op het filmpje om aan de slag te gaan met je apparaat, we leggen je stap voor stap uit hoe je het monteert.

Display

Je krijgt een foutcode e2 op een nieuw toestel of vanaf het moment dat je de stroom inschakelt
Je krijgt op willekeurige momenten een foutcode e2 / e3 te zien of de weerstand verandert niet
Mijn display geeft niet de juiste snelheid of maateenheid weer

Mijn hometrainer maakt lawaai

Ik hoor een knarsend geluid als ik mijn hometrainer gebruik
Ik hoor een klikgeluid bij elke trapbeweging

Onderdelen

EB FOLD

Onderhoud van mijn product

Je toestel draagt zorg voor jou, dus waarom zou je het geen wederdienst bewijzen? Aangezien een regelmatig onderhoud noodzakelijk is om de prestaties van je toestel op peil te houden en zijn levensduur te verlengen, vind je hier ons onderhoudsadvies.

Onderhoudsadvies
Opbergadvies
Gebruiksbeperking

Onderdelen voor dit product bestellen

Onderdelen nodig voor je hometrainer?

Handleiding

Assistentie vragen

Is je probleem niet opgelost of heb je iets abnormaals opgemerkt tijdens de controles? Vraag dan ondersteuning en geef aan wat je gecontroleerd hebt. Ons team van technici geeft je zo snel mogelijk een antwoord. Geef zoveel mogelijk details en stuur foto's of een filmpje van het probleem (minder dan 20 MB). Zo kunnen we beter bepalen wat er mis is.

DOMYOS EB 140

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).

DOMYOS EB 140