Een luchtbed (Air Basic / Air Comfort) onderhouden en herstellen

Ref: 8561144, 8588380, 8561149, 8561145, 8588385, 8588390

LUCHTBED VOOR KAMPEREN AIR BASIC / AIR COMFORT

We zijn ervan overtuigd dat je een product niet hoeft weg te gooien als het is beschadigd. Daarom bieden we oplossingen om je product correct te gebruiken, onderhouden en repareren, om zo de levensduur te verlengen.

Of je nu een AIR BASIC- of een AIR COMFORT-luchtbed hebt voor kamperen, hier vind je hulp bij problemen of antwoorden op je vragen.

Deze pagina is nuttig indien je over een van deze twee modellen beschikt:

Ik gebruik mijn luchtbed (air basic / air comfort) voor het eerst

Hoe moet je je luchtbed opblazen?
Het luchtbed leeg laten lopen en opvouwen in de tas
Hoe slaap je goed op een luchtbed?
Hoe zorg ik dat mijn luchtbed geen geluid maakt?
Hoe optimaliseer ik de isolatie van mijn luchtbed?
Een luchtbed (Air Basic / Air Comfort) onderhouden

Een luchtbed (air basic / air comfort) onderhouden

Ontdek hier alle nodige tips om je luchtbed zo goed mogelijk te onderhouden.Het juiste onderhoud van je luchtbed bestaat uit de stappen bij het reinigen, opvouwen en opbergen ervan. Via de link onderaan dit deel vind je meer informatie.

Een luchtbed (Air Basic / Air Comfort) onderhouden

Je luchtbed (air basic / air comfort) herstellen

EEN LEK IN JE LUCHTBED HERSTELLEN

Je luchtbed lijkt lek te zijn en je vraagt je waarschijnlijk af waar het gat precies zit. Het is inderdaad niet eenvoudig om een lek met het blote oog op te sporen. Maak het oppervlak van het luchtbed vochtig met een sopje en wacht tot er zich ergens luchtbelletjes vormen die het lek aanduiden.

EEN REPARATIEPATCH OP JE LUCHTBED PLAATSEN

Als je weet waar het lek zich bevindt, hoef je er alleen maar een reparatiepatch over te plakken. Onderstaande video toont hoe je deze reparatie uitvoert.

Bij een luchtbed met fluwelen textuur (links in de video) gebruik je de schraper uit de set en wrijf je zachtjes over het oppervlak zodat de patch goed blijft plakken. Druk de patch een minuut aan.
Bij een luchtbed met plastic coating (rechts in de video) plak je de patch direct op het oppervlak en druk je de patch een minuut aan.

IK HEB EEN ANDER PROBLEEM MET MIJN LUCHTBED

Compatibele onderdelen