Een opblaasbare slaapmat voor trekking onderhouden en repareren

Ref: 8493805, 8493395, 8493806, 8578994, 8582047, 8582065, 8582068

OPBLAASBARE SLAAPMAT VOOR TREKKING

We zijn ervan overtuigd dat de levenscyclus van een product niet eindigt zodra het schade heeft opgelopen. Daarom biedt Decathlon oplossingen voor het correct gebruiken, onderhouden en repareren van je product, om zo de levensduur te verlengen.

Zo kan je op en top vertrouwen op je slaapmat voor al je trektochten, om comfortabel te slapen na een lange wandeling. We antwoorden met plezier op al je vragen, bij eender welk probleem dat je ondervindt met een opblaasbare slaapmat.

Je opblaasbare slaapmat voor het eerst gebruiken

Hoe je slaapmat opblazen?
Hoe laat je je trekkingslaapmat af en vouw je ze op om ze in je rugzak te stoppen?
Wat is de r-waarde?
Hoe goed slapen op een opblaasbare slaapmat?
Hoe vermijd je dat je slaapmat geluid maakt?
Hoe zorg je voor een optimaal isolerend vermogen?

Je opblaasbare slaapmat voor trekking repareren 

HOE REPAREER JE EEN LEK IN JE OPBLAASBARE SLAAPMAT

Je hebt net opgemerkt dat je slaapmat lek is, maar je weet niet waar? Klopt, het is bijzonder lastig om met het blote oog een lek in je slaapmat te spotten, zeker wanneer het gaatje heel klein is.

EEN PLEISTER OP JE OPBLAASBARE SLAAPMAT KLEVEN

Zodra je het lek hebt gelokaliseerd, moet je je slaapmat enkel nog leeglaten en een pleister op het lek kleven. Het onderstaande filmpje toont hoe je deze reparatie uitvoert. Bij al onze slaapmatten zit een reparatiesetje. Heb je er geen meer, klik dan hier om onze reparatiemiddelen te ontdekken.

Je OPBLAASBARE slaapmat voor TREKKING ONDERHOUDEN

Je opblaasbare slaapmat voor trekking onderhouden

Hier zijn alle tips die je nodig hebt om je slaapmat optimaal te onderhouden. De sleutels voor een goed onderhoud van je slaapmat zijn juist wassen, opvouwen en bewaren.

Je OPBLAASBARE slaapmat voor TREKKING ONDERHOUDEN

Hulp nodig bij uw reparatie?

We zijn ervan overtuigd dat de levenscyclus van een product niet eindigt zodra het schade heeft opgelopen. Daarom bieden we oplossingen om je product correct te gebruiken, te onderhouden en te repareren, zodat je de levensduur ervan verlengt. Hieronder vind u de link naar uw plaatselijke decathlon werkplaats. Hier helpen wij u graag verder met de reparatie en onderhoud van uw product.

Een opblaasbare slaapmat voor trekking onderhouden en repareren