Zelfopblazend luchtbed Ultim Comfort

Ref: 8595946, 8611728

ZELFOPBLAZEND KAMPEERLUCHTBED ULTIM COMFORT

Wij geloven dat je een product niet hoeft weg te gooien als het is beschadigd. Daarom bieden we oplossingen om je product correct te gebruiken, onderhouden en repareren, om zo de levensduur te verlengen.

Op dit ULTIM COMFORT-luchtbed slaap je tijdens het kamperen als je thuis bent! Heb je een vraag over dit luchtbed (alle formaten) of heb je een probleem met het artikel? Wij zijn er om je te ondersteunen.

Je zelfopblazende luchtbed ultim comfort voor het eerst gebruiken

Hoe moet je dit luchtbed opblazen?
Het luchtbed leeg laten lopen en opvouwen in de tas
Hoe slaap je goed op een luchtbed?
Wat is de r-waarde?
Hoe zorg ik dat mijn luchtbed geen geluid maakt?
Hoe optimaliseer ik het isolatievermogen van mijn luchtbed?
Een zelfopblazend luchtbed Ultim Comfort onderhouden

Je zelfopblazende luchtbed ultim comfort onderhouden

Ontdek hier alle nodige tips om je luchtbed zo goed mogelijk te onderhouden. Het juiste onderhoud van je luchtbed bestaat uit de stappen voor het reinigen, opvouwen en opbergen ervan. Via de link onderaan dit deel vind je meer informatie.

Een zelfopblazend luchtbed Ultim Comfort onderhouden

Een lek in je zelfopblazende luchtbed ultim comfort herstellen

EEN LEK IN JE OPBLAASBARE LUCHTBED HERSTELLEN

Je luchtbed lijkt lek te zijn en je vraagt je waarschijnlijk af waar het gat precies zit. Het is inderdaad niet eenvoudig om een lek met het blote oog op te sporen. Momenteel is het nog niet mogelijk om de bovenzijde van het luchtbed te herstellen, maar een lek in een zijkant is eenvoudig herstelbaar. Maak het oppervlak van het luchtbed vochtig met een sopje en wacht tot er zich ergens luchtbelletjes vormen die het lek aanduiden.

EEN REPARATIEPATCH OP JE ZELFOPBLAZENDE LUCHTBED PLAATSEN

Als je weet waar het lek zich bevindt, hoef je er alleen maar een reparatiepatch over te plakken. Onderstaande video toont hoe je deze reparatie uitvoert.

Bij een luchtbed met fluwelen textuur (links in de video) gebruik je de schraper uit de set en wrijf je zachtjes over het oppervlak zodat de patch goed blijft plakken. Druk de patch een minuut aan.
Bij een luchtbed met een plastic coating (rechts in de video) plak je de patch direct op het oppervlak en druk je de patch een minuut aan.

Compatibele onderdelen