EG 350

Ref: 8381604

EG 350

2016

Datum van verkoop: 2016

Ik heb een probleem

Probleem

In geval van problemen met uw toestel, raden wij u aan uw handleiding te raadplegen.

Indien uw probleem niet verholpen is, kan u zich richten tot uw winkel van aankoop.

Handleinding en software

EG 350

Onze beloftes

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

EG 350