8405261

Ref: 8405261

ELEKTRISCHE FIETS ELOPS 920E MET LAAG FRAME

Een heel comfortabele e-bike met middenmotor, die in optimale omstandigheden ~tot 70 km haalt.

DE TROEVEN:

RIJCOMFORT: Ergonomische handgrepen en zadel, rechte zithouding, brede banden, geveerde voorvork, LCD-display.

GEBRUIKSGEMAK: Uitgerust met middenmotor met koppel van 90 Nm, 7 versnellingen, bagagedrager die tot 27 kg aankan.

LCD-display, herlaadbaar via usb.

VEILIGHEID: Ingebouwde ledverlichting van 20 lux, mechanische schijfremmen vooraan, V-brakes achteraan.

LEVENSLANGE GARANTIE: Op frame, voorvork, stuur en stuurpen.

GEBRUIKSHANDLEIDING

CE-CERTIFICAAT

EERSTE GEBRUIK

Praktische vragen

MOET JE TRAPPEN OM ONDERSTEUNING TE KRIJGEN?
HOE LANG KAN JE DE BATTERIJ BEWAREN ZONDER TE HERLADEN?
MAG IK DE BATTERIJLADER LATEN INSTEKEN, OOK ALS DE BATTERIJ WEER HELEMAAL VOL IS?
HOE VERANDER JE DE EENHEDEN?
LAADT DE BATTERIJ OP TERWIJL IK FIETS?
WAT MET EEN VERSLETEN BATTERIJ?
MAG IK FIETSEN IN DE REGEN? ZIJN DE ONDERDELEN WATERDICHT?
WAT BIJ PROBLEMEN MET MIJN ELEKTRISCHE FIETS?
WAT ALS IK VERGEET DE DISPLAY UIT TE SCHAKELEN?
WAT IS DE GOEDE BANDENDRUK?
WELK KINDERSTOELTJE PAST ER OP DEZE FIETS?
MOET IK WACHTEN TOT DE BATTERIJ HELEMAAL LEEG IS VOOR IK ZE WEER OPLAAD?
HOE RESET JE DE TRIPTELLER?
WAT IS DE AUTONOMIE VAN DE BATTERIJ?
WAAR KAN IK EEN TWEEDE BATTERIJ KOPEN?
HOE BEWAAR IK DE BATTERIJ?
HOE SCROLL JE TUSSEN DE PARAMETERS TRIP/ODO/TRIP to GO OP HET SCHERM?
KAN IK FIETSEN MET EEN LEGE BATTERIJ?
WAT IS DE VOETGANGERMODUS?
OP WELKE FIETSDRAGER KAN IK MIJN ELEKTRISCHE FIETS VERVOEREN?
HOE LANG GAAT DE BATTERIJ MEE?
WELK KINDERSTOELTJE PAST ER OP DE ELOPS 920E?
HOE LANG DUURT HET VOOR DE BATTERIJ IS OPGELADEN?

IK HEB EEN PROBLEEM

Problemen met je fiets? Lees dan eerst even de veelgestelde vragen, wie weet staat je antwoord ertussen.

ER KNIPPERT EEN LED OP DE BATTERIJ, OF ER BRANDEN HELEMAAL GEEN LEDS
DE AUTONOMIE IS HEEL LAAG OF MINDER
DE BATTERIJ LAADT NIET OP
DE DISPLAY EN DE ONDERSTEUNING SCHAKELEN UIT WANNEER IK EEN HOBBEL NEEM OF AF DE STOEP RIJDT
DE TRAPONDERSTEUNING MOET HARD ZWOEGEN
IK BEN HET SLEUTELTJE KWIJT
DE ELEKTRISCHE TRAPONDERSTEUNING SCHAKELT NIET IN
IK KAN MAAR MOEILIJK SCHAKELEN
DE ELEKTRISCHE TRAPONDERSTEUNING VALT UIT
DE BATTERIJ-INDICATOR GEEFT '0%' AAN, TERWIJL IK NOG BATTERIJCAPACITEIT OVER HEB