MTB ROCKRIDER e-ST 500

Ref: 8560739

Elektrische hardtail mountainbike E-ST 100 blauw 27'5"

2020

Deze elektrische MTB werd ontwikkeld voor ritten OP GLOOIEND TERREIN.

Met de elektrische MTB (e-MTB) E-ST 100 beleef je je eerste MTB-ervaringen. De slimme ondersteuning met cadanssensor en display helpen je je eigen tempo te vinden.

Presentatie van de e-MTB e-ST 100

Eerste gebruik

Mijn banden oppompen in de originele montage (tubetype)

Bij een elektrische fiets moet je nog meer letten op de druk van je banden.
De wielen krijgen het immers zwaar te verduren door de motor en het gewicht van de fiets.

Voor de originele montage met binnenband (Tubetype):

Om het risico op een lekke band te beperken en langer te kunnen rijden, pomp je de banden van je elektrische fiets op tot 1,0 à 1,8 bar.

Wil je meer grip en comfort, verlaag dan de druk. Wil je een grotere actieradius en meer rendement bij het trappen, pomp je band dan een beetje meer op.

Let er wel op dat je de maximale EN minimale druk aangegeven aan de zijkant van je band niet overschrijdt.

Een te lage druk kan ervoor zorgen dat de binnenband bekneld raakt en kan de velg beschadigen als je een hindernis neemt, terwijl bij een te hoge druk de binnenband of band kan klappen en de velg blijvend kan vervormen.

Goed opgepompte banden zijn essentieel bij het mountainbiken. Controleer dan ook regelmatig de druk van je banden.

BANDEN-OPPOMPEN-MTB-ROCKRIDER-ST540

Mijn banden oppompen in tubeless montage

TUBELESS is een goede manier om het uiterste uit je band te halen. De druk is minder hoog (zo'n halve bar) dan bij een tubetype band. Omdat hij minder is opgepompt, komt het "karkas" van de band rechtstreeks in contact met de ondergrond. Je hebt daarbij geen weerstand door de binnenband.

Als je tubeless rijdt, is het de bedoeling om de druk te verlagen, zodat je optimale prestaties haalt uit je banden zonder dat je velgen de grond raken bij het nemen van een hindernis.

Let erop dat de druk niet hoger is dan 3 bar bij een TUBELESS-montage, omdat je aluminium velgen anders kunnen vervormen.

Goed opgepompte banden zijn essentieel bij het mountainbiken. Controleer dan ook regelmatig de druk van je banden.

NB: in tegenstelling tot je velgen, zijn je ROCKRIDER ALL TERRAIN LIGHT-banden niet Tubeless Ready.

EERSTE GEBRUIK
Je vork afstellen

Je moet je SUNTOUR-vork afstellen op basis van je rijstijl, de ondergrond en je persoonlijke voorkeur, maar vooral ook op basis van je gewicht.

Je kunt de vork maar op één manier afstellen: de voorspanning.

De voorspanning bepaalt hoe strak je vering staat. Draai om die af te stellen aan het wieltje links op de vork. Als je met de klok meedraait, draai je de veer aan en maak je de veer strakker. Als je tegen de klok indraait, draai je de veer wat losser. Met het wieltje rechts kan je de vering blokkeren, handig voor de beter berijdbare stukken.

Je remmen inremmen

Als je fiets uit de winkel komt, zijn de schijven en remblokken nog nieuw. Je kunt dan nog niet op volle kracht remmen. Door koud en aanhoudend te remmen (bijvoorbeeld in een afdaling), kunnen je remblokken oververhit raken en "verglazen".

Om dit fenomeen tegen te gaan, raden we aan om je remmen in te remmen. Dit doe je door met elke rem een tiental keer te remmen. Inremmen wil zeggen sterk vertragen van 25 naar 5 km/u, maar zonder je wiel te blokkeren en door slechts één rem tegelijk te gebruiken.

Als je een dun, glad en glanzend laagje op je remblokken ziet, dan zijn ze wellicht verglaasd. Om dit te verhelpen en te voorkomen dat je ze moet weggooien, kun je ze ontglazen met relatief fijn schuurpapier (korrel 120). Draag handschoenen en een mondkapje terwijl je je remblokken schuurt. Monteer je remblokken vervolgens weer op je fiets en rem ze opnieuw in.

JE REMMEN INREMMEN
De hoogte van het stuur afstellen 

Je stuur staat standaard afgesteld in de hoogste positie (met de rug zo recht mogelijk, dus het meest comfortabel).

Om aerodynamischer te fietsen en efficiënter te trappen, kan je je stuur lager zetten zodat je een meer liggende houding krijgt (met de rug meer gebogen, dus sportiever).

Om dat te doen hoef je alleen maar de spacers onder de stuurpen van de fiets te verplaatsen aan de hand van de stappen in deze video.

DE HOOGTE VAN HET STUUR AFSTELLEN

Stuur recht zetten

Een stuur dat goed recht staat is niet alleen aangenamer om mee te rijden, maar voorkomt ook arm- en schouderpijn. Bekijk dit filmpje om te leren hoe je je stuur recht zet.

STUUR RECHT ZETTEN

Positie remhendels afstellen

Het is noodzakelijk om je remhendels goed af te stellen om veilig en comfortabel te kunnen fietsen. Bekijk dit filmpje om te leren hoe je je remhendels afstelt.

POSITIE REMHENDELS AFSTELLEN

Mijn gps monteren

Je MTB is compatibel met de stuurpenhouder voor een fietscomputer/gps (of Computer Stem). Je kunt je fietscomputer of gps van GARMIN of SIGMA er direct op monteren.

NB: gebruik je spacers bovenop je stuurpen, dan zal de houder niet goed zitten en moet je de spacer lichtjes "insnijden" met een stanleymes. Als je spacers onder je stuurpen hebt, dan past de Computer Stem perfect.

MIJN GPS MONTEREN

Zadelhoogte afstellen

Als je zadel op de juiste hoogte is afgesteld, kun je sneller en comfortabeler fietsen. 

Ga rechtop naast je zadel staan. Maak de snelspanner los met de hendel. Verstel je zadel zodat het even hoog komt als je bekken. Vergrendel de snelspanner door de hendel opnieuw te sluiten. Bekijk ook onze instructievideo voor meer details.

ZADELHOOGTE AFSTELLEN

De setback van mijn zadel afstellen

Door de setback van je zadel af te stellen, kun je sneller en comfortabeler fietsen. Bekijk dit filmpje om te leren hoe je de setback van je zadel afstelt.

Pedalen vervangen

Bekijk dit filmpje om te leren hoe je je pedalen vervangt. 

Kies je voor klikpedalen, oefen dan goed om je schoen los en vast te klikken zodat je tijdens je ritten niet ten val komt. 

PEDALEN VERVANGEN

Je wielen omvormen naar tubeless

Om het risico op perforatie of beknelling van je binnenbanden te beperken, en om de grip en het comfort te verbeteren, is het mogelijk om de wielen van je MTB om te vormen naar TUBELESS.

Je wielen zijn Tubeless Ready, dat wil zeggen dat er al een waterdicht velglint op zit. Je hebt alleen nog Tubeless Ready-banden, Tubeless-ventielen (PRESTA) en antilekvloeistof nodig. Draag zeker handschoenen en een bril om je te beschermen tegen een mogelijke klapband.

Om je wielen om te vormen naar Tubeless, volg je de volgende stappen:

1. Demonteer het wiel
2. Neem de band en de binnenband van de velg
3. Check of het velglint goed vastgeplakt zit en geen luchtbellen of beschadigingen vertoont
4. Plaats een TUBELESS-ventiel langs de binnenkant, via het gaatje in de velg
5. Voeg 60 tot 90 ml antilekvloeistof toe (afhankelijk van de breedte van je band)
6. Monteer je nieuwe TUBELESS READY-band
7. Pomp de band stevig op, zodat hij zich goed op de velg zet.
Opgelet, pomp je band nooit verder op dan 3 bar, want dan kan hij klappen of kun je je velgen beschadigen.

Lijkt deze ingreep je toch wat te lastig, ga dan gerust naar het atelier van je dichtstbijzijnde DECATHLON-winkel om het voor je te laten doen.

ELEKTRISCHE MTB ROCKRIDER E-ST 100 ORANJE

Je display gebruiken

Met de knop Aan/Uit kun je het display aan- en uitzetten. Gebruik de knoppen + en - om tussen de verschillende ondersteuningsstanden te navigeren:

Stand 0 - Uitgeschakeld
Stand 1 - Economic +60%
Stand 2 - Normal +150%
Stand 3 - Boost +300%

Voor alle ondersteuningsstanden, met uitzondering van Stand 0, kun je lang op de +-knop drukken om de Voetgangersmodus in te schakelen. Deze functie maakt het gemakkelijker om je fiets aan de hand voort te duwen.

Ontdek alle functionaliteiten van het display in de handleiding voor elektronica die je onderaan deze pagina in het onderdeel HANDLEIDINGEN vindt.

Heb je vragen over je accu? 

Hoelang duurt het om mijn accu op te laden?

De accu heeft 6 uur nodig om volledig op te laden (van 0% tot 100%).

Kan ik fietsen met een lege accu?

Dit is een fiets met trapondersteuning. Het is dus prima mogelijk om te fietsen zonder die ondersteuning.
In dat geval kan het extra gewicht van het ondersteuningssysteem wel voelbaar zijn.

Mag ik de oplader in het stopcontact laten zitten, ook als de accu weer helemaal vol is?

Om elk risico te vermijden raden we af om je fiets/accu langer dan 24 uur op netstroom aan te sluiten.
Wanneer de accu volledig is opgeladen, schakelt de lader uit. Dit kun je zien aan het indicatieledje, dat groen wordt als de accu vol is

Moet ik wachten tot de accu helemaal leeg is voor ik deze weer oplaad?

Nee, lithium-ioncelaccu's hebben geen geheugeneffect. Ze kunnen dus op elk moment worden opgeladen.
We raden je zelfs aan om ze regelmatig op te laden, om de goede werking te behouden.

Laadt de accu op terwijl ik fiets?

Nee, er is geen 'dynamo-effect'. Je hebt bepaalde systemen waarbij de accu wordt opgeladen door te fietsen of te remmen, maar het rendement van die technologieën blijft zeer laag.

Wat doe ik met mijn accu aan het einde van de levensduur?

Als je accu het einde van zijn levensduur heeft bereikt, breng deze dan naar je DECATHLON-winkel. Daar zorgt men ervoor dat de accu gerecycled wordt door een gespecialiseerde firma.

Hoe bewaar ik de accu?

Bewaar de accu in een koele en droge ruimte (tussen +10°C en +25°C), uit de zon.
Bewaar de accu niet leeg (minder dan 10% opgeladen). Als de accu diep ontlaadt, dan kan het namelijk zijn dat deze onbruikbaar wordt.
Denk eraan om de accu (zelfs al gebruik je deze niet) minstens een keer per jaar tot 60% op te laden, om diepontlading te voorkomen.

Waar kan ik een tweede accu kopen?

Je kunt een nieuwe accu aanschaffen in het atelier van je DECATHLON-winkel.
Loop gerust even langs bij je atelier om er eentje te kopen of te bestellen.

Hoelang gaat de accu mee?

Je krijgt 2 jaar garantie op de accu, of 500 cycli (1 cyclus = 1 keer opladen tot 100% + 1 keer volledig ontladen of 2 keer opladen tot 50% en 2 keer 50% ontladen). Na deze 500 cycli garanderen we dat de actieradius nog steeds hoger blijft dan 80% ten opzichte van een nieuwe accu. 

materiaal-mtb-st520-rockrider

Het juiste materiaal bij pech

Bij een lekke band, een gebroken ketting of elke andere vorm van pech heb je graag het juiste materiaal bij je tijdens je mountainbiketochten. We maakten een selectie van een aantal producten die ervoor zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Problemen

> ELEKTRONICA

De batterij laadt niet op

1. CONTROLEER DE AANSLUITING ACCU > LADER > NETSTROOM
Controleer of de gebruikte lader de oorspronkelijke lader van DECATHLON is.
Sluit de lader aan op de accu en op netstroom.
Vaste rode ledindicator = de accu is aan het opladen.
Vaste groene ledindicator = de accu is volledig opgeladen.
Knipperende ledindicator = er is een probleem met de accu of de lader.
Is je accu volledig leeg, dan duurt het 6 uur voor deze weer vol is.

2. CONTROLEER OF ER GEEN VUILRESTEN ZIJN DIE HET OPLADEN BELEMMEREN
De connectoren van de lader en de accu moeten schoon zijn. Verwijder alle vuilresten die het contact tussen de lader en de accu verhinderen.

3. HET IS MOGELIJK DAT ENKEL DE LEDLAMPJES OP DE ACCU DEFECT ZIJN
Ga dan even langs in een van onze ateliers om ze te laten herstellen.

Er knipperen een of meerdere ledlampjes op mijn accu

HET LAATSTE LEDLAMPJE KNIPPERT (het lampje dat het verst van de accuknop staat).
Je accu is bijna leeg en moet worden opgeladen. Sluit je accu aan op de lader.

HET 4DE LEDLAMPJE KNIPPERT
Je accu is in onderspanning en is al lang niet meer opgeladen. Sluit hem zo snel mogelijk aan om diepontlading en een verminderde werking te voorkomen.

EEN VAN DE ANDERE LEDLAMPJES KNIPPERT 
Er is iets ongewoons met je accu gebeurd, waardoor deze een fout aangeeft. Die fout kan tijdelijk of blijvend zijn. Ga langs het atelier van je DECATHLON-winkel om je accu en je fiets te laten nakijken.

Ledlampjes accu
Mijn display toont een foutmelding

Er kan een foutmelding op je display verschijnen.

Een overzicht van alle foutmeldingen vind je terug in de handleiding voor elektronica. Bij iedere code wordt aangegeven hoe je het probleem kunt oplossen.

Houdt het probleem aan, ga dan even langs in een van onze DECATHLON-ateliers voor een reparatie.

Mijn actieradius is klein of verminderd

1. Controleer of je de gebruiks- en bewaarinstructies goed volgt.
De actieradius van je elektrische fiets hangt af van tal van factoren:
> VAN DE BELASTING VAN JE FIETS: Hoe zwaarder de fiets, hoe minder ver je kunt rijden.
> VAN HET TYPE PARCOURS: Hellingen beperken de actieradius.
> VAN DE BANDENDRUK: De accu gaat langer mee als je banden goed opgepompt zijn.
> VAN DE BUITENTEMPERATUUR: Bij koud weer kan je minder kilometers maken (soms tot wel 50% minder).
> VAN DE GEBRUIKTE ONDERSTEUNINGSMODUS: We raden je aan de ondersteuningsstand wat lager te zetten bij een laag accupeil.
> VAN DE GOEDE NALEVING VAN DE OPLAAD- EN BEWAARINSTRUCTIES VAN DE ACCU.

2. Een oudere accu kan wat vermogen verliezen.
De actieradius zal dan wat kleiner zijn. Loop gerust binnen in een DECATHLON-atelier om de staat van je accu te laten controleren.

> MECHANICA

Er zit een slag in mijn wiel na de eerste ritjes

Tijdens de eerste ritten met je nieuwe fiets zijn er altijd verschillende onderdelen die bewegen en zich nog moeten zetten.

Dat is ook het geval voor de spaken van je wielen, die je hoort 'kraken'. Dat geluid wordt veroorzaakt door de residuele torsie tijdens de montage.

Normaal gesproken hoeft je wiel niet opnieuw gericht te worden. Is dat toch het geval? Geen probleem! Je kunt je fiets tijdens de eerste zes maanden na je aankoop in een van onze DECATHLON-ateliers laten nakijken om die lichte afwijking bij te stellen.

Wiel Slag
Ik kan niet goed schakelen

Je kunt verschillende dingen doen om de versnellingen achteraan goed te laten werken:

1/ Controleer de kabel en de buitenkabel:
1a. Als de uiteindes van de kabelhulzen verkeerd zitten, kan dit de trekkracht van de derailleurkabel hinderen en het schakelen ontregelen. Als er een kabelhuls verkeerd zit, zet deze dan met de hand terug op zijn plaats.

1b. Als de derailleur niet beweegt, zelfs niet nadat je aan de shifter voor de versnellingen hebt gedraaid, dan zitten de kabel en de buitenkabel waarschijnlijk vast. In dat geval moet je de kabel en buitenkabel vervangen.

Je kunt je MTB naar een DECATHLON-atelier brengen om de kabel en de buitenkabel te laten vervangen of je kunt het zelf doen met behulp van dit filmpje. Het enige verschil met het filmpje zit hem in de enkele buitenkabel, die van je shifter tot je derailleur loopt via de onderkant van de onderbuis van je frame.  

2/ Controleer of de derailleurpad niet is verbogen:
Een verbogen derailleurpad kan ervoor zorgen dat je derailleur niet meer goed is uitgelijnd en dus niet meer correct werkt. Ga achter je fiets staan en bekijk de uitlijning van de derailleur.

Is de derailleurpad verbogen, ga dan naar een DECATHLON-atelier om dit onderdeel te laten vervangen.

TER HERINNERING: binnen de eerste zes maanden na aankoop bieden we je gratis een volledige controle van je fiets.

NB: Als je regelmatig in natte en modderige omstandigheden gaat rijden of als je je mountainbike regelmatig met veel water reinigt, zul je je kabels en buitenkabels vaker moeten vervangen. We raden ten zeerste af om je fiets te reinigen met een hogedrukspuit, omdat je het vuil op die manier in de buitenkabels spuit.

Ik ben het sleuteltje kwijt

Ben je beide sleuteltjes kwijt, ga dan langs bij het atelier van je DECATHLON-winkel om het slot te laten vervangen. Daar krijg je een nieuwe set sleuteltjes voor het nieuwe slot.

Slot ST900

Mijn MTB onderhouden

Het is cruciaal om je MTB goed te onderhouden om de levensduur van de onderdelen te verlengen en maximaal van je sport te kunnen genieten. Een schone fiets is niet alleen mooier om te zien, een gebrek aan onderhoud kan ook enkele problemen doen opduiken die ongevallen kunnen veroorzaken. Denk maar aan geblokkeerde kabels, roest, een lek, vroegtijdige slijtage…

Een goed onderhoud komt je fietsprestaties ten goede, zorgt ervoor dat de onderdelen langer meegaan en verkleint de milieu-impact van je fiets.

Tijdens de eerste ritten kunnen bepaalde onderdelen lichtjes bewegen.
Daarom bieden we je een gratis onderhoud aan van je MTB binnen 6 maanden na je aankoop.

Hoe reinig ik mijn e-st 100?

Om je MTB goed schoon te maken, heb je een reinigingsmiddel voor fietsen, een spons en een borstel nodig.

Spoel je fiets eerst af met water. Gebruik vervolgens een spons en een borstel om het reinigingsproduct efficiënt aan te brengen. Het is belangrijk om het product te laten inwerken voordat je de fiets afspoelt.
Spoel de fiets op voldoende afstand af om de mechanische elementen niet te beschadigen.
Droog je fiets tot slot af met een droge, schone en zachte doek.

Laat de accu op je fiets zitten als je je elektrische MTB gaat schoonmaken. Zo bescherm je de aansluitingen tegen binnendringend water!
Gebruik ook geen hogedrukreiniger. Het water kan namelijk in de kogellagers terechtkomen en de elektronica blijvend beschadigen.

Hoe kan ik mijn rockrider e-st 100 goed stallen?

Vooral voor elektrische mountainbikes is het belangrijk dat je je fiets in optimale omstandigheden stalt. Zo verleng je de levensduur van je fiets.

Volg onderstaand advies na elke rit:
> Reinig je fiets om resten van modder en zand te verwijderen, want die kunnen corrosie veroorzaken.
> Droog en smeer je transmissie (vermijd de remmen) om deze tegen roest en corrosie te beschermen.
> Stal je MTB in een droge en koele omgeving.

Volg daarnaast de onderstaande tips om je MTB op te bergen voor de winter:
> Zet de derailleur op het kleine tandwiel om de spanning op de kabels te verminderen.
> Laad de accu idealiter op tot 60%.
> Je kunt de spaken, de naven, de velgen, het stuur en de stuurpen insmeren met een dun laagje vaseline-olie. Gebruik een schone doek, lichtjes met olie doordrenkt, om de onderdelen tegen stof te beschermen.
> Hang je MTB aan het frame op om minder druk op de banden te zetten en mogelijke scheurtjes te vermijden.

Opgelet: koel is niet hetzelfde als koud! Vermijd altijd te hoge of te lage temperaturen. Stal je MTB niet in de zon en pas op voor vorst in de winter.
De garage kan een goede oplossing zijn op voorwaarde dat deze droog blijft en het er in de winter niet vriest. Anders stal je de fiets beter ergens op een andere plek in je woning.

HOE KAN IK MIJN ROCKRIDER E-ST900 GOED STALLEN?
De levensduur van mijn accu verbeteren

Volg onderstaand advies om je accu zo lang mogelijk mee te laten gaan:

- Drijf de accu niet steeds tot het uiterste (een MTB is geen scooter!)
- Laad de accu op met de originele lader en kijk na of deze lader in goede staat is
- Stal je MTB met een laadniveau van ongeveer 60% (Laat de accu niet in het stopcontact zitten als deze 100% is opgeladen en berg de accu niet op als deze volledig ontladen is)
- Stal je MTB in de schaduw of in een koele ruimte.

Tijdens het vervoer haal je de accu van je MTB en leg je deze in je auto.

DE LEVENSDUUR VAN MIJN ACCU VERBETEREN
Je remblokken vervangen

Heb je schijfremmen, dan moet je je remblokken regelmatig vervangen. Afhankelijk van of je meer of minder remt, zullen je remblokken sneller of minder snel verslijten. 

Merk je dat je remmen minder goed klemmen, dat ze minder doeltreffend zijn of dat ze knarsen, dan zijn je remblokken waarschijnlijk aan vervanging toe. Wil je er zeker van zijn, check dan het slijtmateriaal op de remblokken. Blijft er minder dan twee millimeter van over, dan moet je je remblokken vervangen.

Je kunt je remblokken zelf vervangen met behulp van dit filmpje, of breng je MTB naar een DECATHLON-atelier, waar een van onze technici ze voor je vervangt. 

Elektrische MTB e-ST900 ROCKRIDER
Je vork onderhouden

Je vork is een van de onderdelen van je MTB die het het zwaarst te verduren krijgen en moet dan ook goed onderhouden worden om veilig en comfortabel over lastige paden te kunnen rijden. We raden je aan om je vork regelmatig onder handen te nemen.

Er zijn verschillende onderhoudsbeurten nodig om de levensduur van je vork maximaal te verlengen:

Na elke rit dien je het vuil van de binnenpoten en de stofwerende dichtingen te halen. Op die manier komt er zo weinig mogelijk vuil in de buitenpoten terecht. Je kunt ook wat teflonvet gebruiken om te vermijden dat de dichtingen uitdrogen. Veeg het teveel aan vet wel af om te voorkomen dat het stof zich ophoopt.

> Na 50 uur gebruik, moet je de vork demonteren, volledig schoonmaken en opnieuw invetten. Dat onderhoud is vrij complex, omdat je daarvoor de vork moet demonteren. We raden aan om je MTB bij een van de DECATHLON-ateliers langs te brengen om te voorkomen dat je de vork beschadigt.

Elektrische MTB e-ST900 ROCKRIDER
De slijtage van je ketting checken

Met een versleten ketting kun je niet meer goed schakelen en verslijten je cassette en je kettingblad sneller.

Met een kettingtester kun je nagaan in hoeverre je ketting versleten is. Het volstaat om het haakje tussen twee schakels van je ketting te plaatsen en de andere kant op de ketting te laten vallen. Als de tester volledig tussen twee schakels door valt, dan is je ketting versleten en moet je deze snel vervangen om je cassette en je kettingblad niet te beschadigen.

We raden aan om je ketting te vervangen vanaf 50% slijtage. Zit je voorbij de 75%, dan moet je je ketting, cassette EN kettingblad vervangen. Daarom is het beter om je ketting regelmatig te vervangen, om te vermijden dat je volledige transmissie vroegtijdig verslijt.

Gebruik je je MTB vooral voor je dagelijkse verplaatsingen, gebruik dan alle verschillende kettingbladen of kies een lagere ondersteuningsmodus. Het gebeurt maar al te vaak dat gebruikers hun hele cassette moeten vervangen omdat het kleine kettingblad vroegtijdig versleten is, doordat de ondersteuningsmodus te vaak in turbostand staat en het kleine kettingblad te veel wordt gebruikt ten opzichte van de andere.

Ter herinnering: voor een elektrische MTB heb je een verstevigde ketting nodig.

Elektrische MTB e-ST900 ROCKRIDER

Compatibele accessoires

MTB ROCKRIDER E-ST 100
Bidonhouder 500

Bevestig de BIDONHOUDER 500 op de horizontale buis van je MTB E-ST 100

Elektrische MTB e-ST900 ROCKRIDER
Fietsendrager thule easyfold 

Deze fiets kan je vervoeren op de Thule Easyfold-drager, te koop bij DECATHLON.

Op dit model, een trekhaakdrager, kan je maximaal twee e-bikes vervoeren.

Fietsendrager voor elektrische fiets
SRAM-CASSETTE-10V

Onderdelen

Zijn bepaalde onderdelen aan vervanging toe? Hier vind je al onze onderdelen voor de MTB E-ST 100.

Handleidingen en gelijkvormigheidsattest

Elektrische MTB e-ST900 ROCKRIDER
pictogram handleiding

Ben je op zoek naar de handleiding voor de mechanica van je MTB E-ST 100?

GELIJKVORMIGHEIDSATTEST

Ben je op zoek naar het gelijkvormigheidsattest van je MTB E-ST 100?

pictogram handleiding

Ben je op zoek naar de handleiding voor de elektronica van je MTB E-ST 100?

HANDLEIDINGEN en GELIJKVORMIGHEIDSATTEST

Heb je de handleiding van je transmissie nodig?

Elektrische MTB e-ST900 ROCKRIDER

Onze beloftes

ROCKRIDER geeft levenslange garantie op het frame, de stuurpen en het stuur (bij normaal gebruik).

Voor de andere onderdelen bedraagt de garantie 2 jaar.

Tijdens de eerste ritten kunnen bepaalde onderdelen lichtjes bewegen. Daarom bieden we je gratis een controle aan van je MTB binnen 6 maanden na je aankoop. 

Jouw mening telt!

We horen graag je mening, positief of negatief. Hierom is jouw feedback zo belangrijk:

  • Elektrische MTB e-ST900 ROCKRIDER

    Om op elk
    moment je mening te kunnen geven

    Via onze klantenbeoordelingen kun je je mening geven over de kwaliteit van je product!

  • JOUW MENING TELT!

    Om andere sporters te helpen

    Jouw mening is nuttig voor andere sporters, om bij hun aankoop de juiste keuze te maken!

  • JOUW MENING TELT!

    Om bij te dragen aan de verbetering van onze producten

    We gebruiken jullie feedback om de ontwikkeling van onze nieuwe producten te verbeteren!