Elektronisch dartbord ED110

Ref: 8295139

ELEKTRONISCH DARTBORD ED310

"Heb je een probleem met je bord? Gooi het niet weg!

Wij letten heel goed op de milieu-impact van onze producten, en daarom zorgen we er ook voor dat je onze producten kunt herstellen.

Op deze pagina helpen we je stap voor stap bij het repareren van je dartbord, afhankelijk van het probleem dat zich voordoet. Het is echt kinderspel, én je mag er trots op zijn dat je je producten een tweede leven gunt."

Eerste gebruik

Elektronisch dartbord ED110

Ik onderhoud mijn product

- Berg je dartbord op op een droge plek: laat het niet buiten staan, zelfs niet onder een afdak of andere bescherming. De elektronica kan roesten en ervoor zorgen dat het bord niet meer goed werkt.
- Gebruik geen oplaadbare batterijen: Hun spanning is soms te laag.

Controle (problemen oplossen)

Hier vind je de fiche om problemen op te lossen met het dartbord ED310
Volg de stappen op de fiche om te kijken of er een probleem is met je product. In dat geval vind je in de volgende rubriek (4. IK HERSTEL MIJN PRODUCT) de nodige stappen om je product te herstellen. Je kunt natuurlijk ook altijd naar de werkplaats van je DECATHLON-winkel gaan.

Ik herstel mijn product

Voor dit product kun je de volgende herstellingen uitvoeren.

Kan je product niet worden hersteld, breng het dan naar een AEEA-punt of naar een DECATHLON-winkel om het te laten recyclen.

Onderdelen

Dit is de lijst met onderdelen die beschikbaar zijn voor het bord ED310:
Je kunt deze onderdelen bestellen op onze website decathlon.be (afhankelijk van beschikbaarheid) door op een van de knoppen hieronder te klikken, of ga naar de klantendienst van je DECATHLON-winkel.

Elektronisch dartbord ED110

Plastic pijl

Elektronisch dartbord ED110

Batterijen