ES 300

Ref: 8288021

ES 300

Datum van verkoop: 2014

Ontworpen voor: regelmatige training. Perfect voor stretching (achterste, voorste, laterale spierketen).

Klimrek om thuis te stretchen.

VOORDELEN :

STEVIGHEID : Geschikt voor gebruikers tot 120 kg.

VEELZIJDIGHEID : Geschikt voor spierversteviging (trek- of buikspieroefeningen) en stretchen.

VLOTTE MONTAGE / DEMONTAGE : 3 te monteren onderdelen.

Ik heb een probleem

PROBLEEM

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

ES 300

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

ES 300