ES 365

Ref: 8299170

ES 365

Datum van verkoop: 2014

Ontworpen voor: veilig amusement (vanaf 6 jaar).

3,65 m voor een onvergelijkbare en toch veilige ervaring! Deze trampoline voor buiten voldoet aan de speelgoednorm (NF EN 71-14 ). Geleverd met een veiligheidsnet.

VOORDELEN :

DRAAGCOMFORT : Springvlak 325 cm, soepele springmat, zeer stabiel (6 U-vormige poten).

STERK : Corrosiewerend behandeld frame. ~Springvlak, net, schuim behandeld tegen uv.

STABILITEIT : Maximumgewicht gebruiker 110 kg.

Ik heb een probleem

DE BUIZEN PASSEN NIET IN ELKAAR
IK HEB MOEILIJKHEDEN OM MIJN NET TE SLUITEN
IK KAN DE SCHROEVEN NIET PLAATSEN
AANBEVELING VOOR GEBRUIK: OMGEVINGSOMSTANDIGHEDEN
IK HEB DE INDRUK DAT DE SNOERTJES TE KORT ZIJN
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE MONTAGE VAN MIJN TRAMPOLINE

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

ES 365
ES 365