fit Trampo 900

Ref: 8600717

FIT TRAMPO 900

Onze teams ontwikkelden de trampoline 900 PRO met gebogen poten voor extra stabiliteit, zo is de trampoline geschikt voor intensief gebruik en kan jij thuis of op de club je grenzen verleggen.

Wil jij het beste uit jezelf halen? Onze Trampoline 900 werd door onze coaches en gebruikers getest en goedgekeurd en biedt met 30 elastieken een intensieve fitnesservaring.

DE VOORDELEN:
Gebruikscomfort
Springoppervlak: 90 cm. Hoogte springvlak: 27cm
Bouncekwaliteit
30 elastieken
Stabiliteit
6 gebogen poten voor een perfecte verdeling van het gewicht.
Compactheid
Neemt weinig plaats in. Op te bergen onder een bed of achter een deur.
Stevigheid
Stalen frame. Langwerpige buizen 2 mm. Conform EN-norm voor professioneel gebruik.

Ik heb een probleem

Is je toestel correct gemonteerd maar heb je problemen bij het gebruik ervan? Ontdek hier de veelgestelde vragen.

De schroeven draaien los

Controleer of je schroeven niet beschadigd zijn, en vervang ze waar nodig.

Versleten elastieken

Vervang onmiddellijk de elastieken om ongelukken te voorkomen.

De springmat hangt los

1 - Controleer de staat van de elastieken, en vervang ze waar nodig.

2 - Vervang de springmat

FIT TRAMPO 500

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET ONZE TECHNICI.

Onderhoud van mijn product

Je beleeft veel plezier aan je trampoline, dus moet je er goed voor zorgen. Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier ons onderhoudsadvies.

Onderhouds- en opbergadvies

Berg je toestel niet in een vochtige ruimte op (bijvoorbeeld aan de rand van een zwembad of in de badkamer).

Voor elk gebruik

Controleer de staat van je trampoline voor elk gebruik.

Controleer of de springmat geen gaten vertoont of los hangt.

Controleer voor je gaat springen of de elastieken nog in goede staat zijn en goed bedekt worden door de veerbescherming.

fit Trampo 500

Ik wil reserveonderdelen bestellen voor dit product

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE FIT TRAMPO 500?

Handleiding

• Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om deze te downloaden.

fit Trampo 900

Samenstelling // advies

Samenstelling
Frame/onderstel 100% staal Stof binnenin 100% polypropyleen Hoofdstof buitenkant 100% polyester

Opbergadvies
Opbergen op een droge plaats, beschermd tegen vocht - niet buiten laten staan.

Gebruiksbeperking
Bedoeld voor fitness, alleen voor volwassenen (max.: 130 kg).

Tests
Getest door onze coaches en de Domyos Club-gebruikers.
Conform de norm EN 20957-1 (Klasse S - Professioneel gebruik)

Onderhoudsadvies
Schoonmaken met een vochtig doekje.

FIT TRAMPO 500

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).