fro 500

Ref: 8487893

FRO 500

Start verkoop: 2018

Ontworpen voor regelmatig tot intensief gebruik (3 tot 4 sessies per week van 15 tot 45 minuten).

Ideale roeitrainer voor halfgevorderde sporters die calorieën willen verbranden en hun conditie willen verbeteren.

De voordelen:

Comfortabel: comfortabel zitje op wieltjes / transpiratiewerende handle die aangenaam aanvoelt.

Verplaatsbaar: met transportwieltjes vooraan, opvouwbaar om plaats te winnen.

Coaching: console met 6 functies, 9 programma's, opvolgen van statistieken met Domyos E-Connected.

Stevig: maximale gewicht gebruiker: 150 kg.

MONTAGE EN INGEBRUIKNAME

Je hebt gekozen voor een DOMYOS-product, en wij willen je graag bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

VIDEO NOG IN OPMAAK...

FRO 500

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

MIJN ROEITRAINER IS NIET STABIEL
MIJN DISPLAY GEEFT NIET DE JUISTE MAATEENHEID WEER
MIJN ROEITRAINER MAAKT GELUID
MIJN DISPLAY GAAT NIET AAN
OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN

Het lukt u niet om het probleem zelf op te lossen of het antwoord te vinden op uw vraag?

DAN KAN U CONTACT OPNEMEN MET ONZE TECHNICI.

FRO 500

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

IK REPAREER MIJN PRODUCT

Je wilt je toestel graag zelf repareren, maar je weet niet hoe dat moet? Ontdek hier al onze tips en videotutorials.

VIDEO NOG IN OPMAAK...

SAMENSTELLING

SAMENSTELLING

BESCHERMKAST

100,00% Acrylonitril-butadieen-styreen

FRAME

100,00% Staal

RAIL

100,00% Aluminium

HANDLEIDINGEN

IK BESTEL RESERVEONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE ROEITRAINER?

NOS ENGAGEMENTS

Domyos garantit votre produit, dans des conditions normales d'utilisation, pendant 5 ans pour la structure et 2 ans pour les autres pièces et la main d'oeuvre à compter de la date d'achat, la date sur le ticket de caisse faisant foi.