G-EYE 2 Ultimate

Ref: 8324985

G-EYE 2 ULTIMATE

2014

-

Eerste ingebruikneming

Hoe gebruik ik de camerabevestigingen?

Bekijk onze tutorial om te leren hoe je je camera op de juiste manier moet bevestigen.

Hoe gebruik ik de g-eye 2 ultimate?

Je kunt de basisbeginselen van de G-eye leren met onze tutorials

Hoe gebruik ik mijn camera met lcd backpack-scherm, en hoe pas ik de instellingen aan?

Bekijk onze tutorial om te leren hoe je het LCD Backpack-scherm gebruikt en hoe je de instellingen kunt aanpassen

Hoe kleef ik de pads vast?

Bekijk onze tutorial om te leren hoe je de bevestigingspads moet vastkleven en hoe je ze juist gebruikt:

Software en applicaties

Het geluid van mijn g-eye 2 ultimate is onhoorbaar. wat moet ik doen?

Om een probleem met het geluid op te lossen, moet je de interne software van je camera updaten:

1. Klik op de link Software boven aan deze pagina om het archief met de interne software te downloaden.
2. Pak het archief uit met bijvoorbeeld WinRAR.
3. Update je software door de aanwijzingen van het Word-document uit het archief op te volgen.

Welke montagesoftware kan ik gebruiken met mijn camera?

Als u gebruik wilt maken van een gratis montagesoftware wilt, raden wij u het gebruik aan van:
-Op een Mac: iMovie.
-Op Windows: Windows Movie Maker.
Er is ook andere montagesoftware verkrijgbaar tegen betaling.

Hoeveel minuten film kan ik opslaan op mijn sd-kaart?

- 720p, 60fps, High bitrate: ~15min/GB dus ~8h/32GB - 720p, 60fps, Low bitrate: ~30min/GB dus ~16h/32GB - 720p, 30fps, High bitrate: ~17min/GB dus ~9h/32GB - 720p, 30fps, Low bitrate: ~34min/GB dus ~ 18h/32GB

Moet ik bepaalde voorzorgsmaatregelen nemen als ik mijn camera meeneem naar een vochtige omgeving?

Om condensvorming te voorkomen in een vochtige omgeving raden wij u aan om een anticondensapparaat in de waterdichte kist te gebruiken.
U kunt deze accessoires vinden in de winkel en op www.decathlon.com

Hoe kan ik mijn microsd-kaart formatteren?

In Windows: sluit je kaart aan op je computer, ga naar Mijn Computer, klik met je rechtermuisknop op je kaart en kies formatteren.
Op een Mac: sluit je kaart aan op je Mac, ga naar Finder, klik met je rechtermuisknop op je kaart en kies formatteren.

logo-ios
logo-android

Inloggen

Hoe koppel ik de afstandsbediening aan de camera?

Bekijk onze tutorial om te leren hoe je de camera aan de afstandsbediening kunt koppelen

Is het mogelijk om een rood filter te monteren op de geonaute camera's?

Nee, je kunt op de lens van de G-eye-camera's geen rood filter monteren.

Nauwkeurigheid

Hoe gebruik ik mijn camera zonder het lcd backpack-scherm?

Bekijk onze tutorial om te leren hoe je de instellingen van de camera aanpast zonder het LCD Backpack-scherm te gebruiken:

Hoe kan ik mijn opgeslagen foto's en video's terugvinden?

Bekijk de tutorial

Hoe koppel ik mijn camera aan mijn telefoon, en hoe gebruik ik de app?

Bekijk de tutorial

Hoe gebruik ik de time laps voor video's?

Bekijk de tutorial

Een andere vraag?

Is het mogelijk om een externe microfoon te monteren op de g-eye camera's?

Nee, je kunt op de G-eye-camera's geen externe microfoon monteren.

Ik kan mijn video's niet lezen. hoe komt dit?

Mogelijk is je microSD-kaart niet compatibel met onze camera's.
Onze camera's zijn compatibel met microSD-kaarten tot 32 Gb van klasse 10.
Hoe hoger de ingestelde beeldkwaliteit, des te groter de schrijfsnelheid (minstens 45Mbit/s) die de microSD kaart moet gebruiken

G-EYE 2 Ultimate