G-EYE 500

Ref: 8353452

G-EYE 500

2016

-

Software en applicaties

Welke montagesoftware kan ik gebruiken met mijn camera?

Als u gebruik wilt maken van een gratis montagesoftware wilt, raden wij u het gebruik aan van:
-Op een Mac: iMovie.
-Op Windows: Windows Movie Maker.
Er is ook andere montagesoftware verkrijgbaar tegen betaling.

logo-android
logo-ios

Een andere vraag?

Is het mogelijk om een externe microfoon te monteren op de g-eye camera's?

Ja met behulp van een microfoon met mini-USB-poort die u in elektronicawinkels koopt

Ik kan mijn video's niet lezen. hoe komt dit?

Mogelijk is je microSD-kaart niet compatibel met onze camera's.
Onze camera's zijn compatibel met microSD-kaarten tot 64 Gb van klasse 10.
Hoe hoger de ingestelde beeldkwaliteit, des te groter de schrijfsnelheid (minstens 45Mbit/s) die de microSD kaart moet gebruiken

Hoeveel minuten film kan ik opslaan op mijn sd-kaart?

Voor een kaart van 16 Gb:
720p(120FPS): 2:30 uur
1080p(30FPS): 2 uur
1080p(60FPS): 1:45 uur

Voor een kaart van 32 Gb:
720p(120FPS): 5 uur
1080p(30FPS): 4 uur
1080p(60FPS): 3:30 uur

Moet ik bepaalde voorzorgsmaatregelen nemen als ik mijn camera meeneem naar een vochtige omgeving?

Om condensvorming te voorkomen in een vochtige omgeving raden wij u aan om een anticondensapparaat in de waterdichte kist te gebruiken.
U kunt deze accessoires vinden in de winkel en op www.decathlon.com

G-EYE 500