HG 90-1 BOXE

Ref: 8166820

HG 90-1 BOXE

2004

Datum van verkoop: 2004

Ik heb een probleem

Mijn toestel maakt lawaai

1. De schroeven zijn niet goed vastgedraaid

=>Draai alle zichtbare schroeven goed vast

2. Gebrek aan smering

=>Smeer indien nodig de scharnierpunten en de lastgeleider met siliconenspray

Ik heb moeilijkheden om de last te trekken

Montageprobleem

=> Controleer of de katrollen niet te vast gedraaid zijn
           => Controleer of de kabel nog in de groeven van de katrols liggen
           => Controleer of de doorvoer van de kabels correct is met behulp van de handleiding
           => controleer of er geen 'knik' in de kabel zit.

Het geheel van kabels is niet genoeg aangespannen

Mettertijd worden de kabels een beetje langer en verliezen ze spanning

=> span uw kabels op met gebruik van uw handleiding

De kabel zit gedraaid of schuift niet vlot.

Verkeerde doorgang van de kabels wegens verkeerde montage

=> Bekijk of de kabels een vlotte doorloop hebben zonder dat ze ergens schuren. Neem de montagehandleiding er nog bij

Ontbrekende stukken of defecte onderdelen

Klik op ‘NEE’

Ik weet niet waar ik de antiklemstukken moet plaatsen

Montageprobleem

=>De grote antiklemstukken worden geplaatst wanneer de katrollen zich aan de binnenkant van de buis bevinden

=>De kleine antiklemstukken worden geplaatst op de vlakke delen

Handleinding en software

HG 90-1 BOXE