HG Compact

Ref: 8287391

HG COMPACT

Datum van verkoop: 2015

Ontworpen voor: occasionele tot regelmatige krachttraining thuis: tot 3 sessies per week.

Veelzijdige homegym om veilig te trainen met een maximumgewicht van 60 kg. Uiterst compact dankzij de opklapbare armen en het inklapbaar zitje. Gewichtinstelling goed toegankelijk.

VOORDELEN :

STEVIGHEID : Zeer stabiel voor een maximum aan comfort.~Belastbaar tot 60 kg.

VEELZIJDIGHEID : Tal van oefeningen mogelijk.~Veilig begeleid trainen!

INSTELBAAR : Goed toegankelijke instelling van het gewicht opzij.~Instelbaar per 5 kg.

COMPACTHEID : Compact, neemt een minimum aan plek in wanneer armen en zitje opgeklapt zijn.

VEELZIJDIG : Opklapbare zit, voor meer bewegingsvrijheid bij trekoefeningen.

VLOTTE MONTAGE / DEMONTAGE : Bekijk het montagefilmpje: ~https://www.youtube.com/watch?v=1xNasILOUK4

Mijn toestel maakt lawaai
Ik heb moeilijkheden om de last te trekken
Het geheel van kabels is niet genoeg aangespannen
De kabel zit gedraaid of schuift niet vlot.

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? neem dan contact met ons op.

HG Compact

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

HG Compact