compacte homegym 2021

Ref: 8484134

COMPACTE HOMEGYM VOOR GERICHTE KRACHTTRAINING

Onze coaches voor gewichttraining ontwikkelden deze compacte homegym zodat je thuis gericht kan trainen met gewichten.
Heb je hulp nodig bij je krachttraining? Laat je leiden door deze homegym en ontdek een scala aan krachtoefeningen die je veilig thuis kan uitvoeren.

Voordelen:

VEELZIJDIGHEID: Train veilig al je spiergroepen

Compact: Met het zitje en de armsteunen ingeklapt neemt het product minimale ruimte in

Aanpasbaar: pas het gewicht aan per 5 kg, tot maximaal 60 kg

Stabiel: met 2 verstelbare steunvoeten achteraan

Modulair: inklapbaar, verstelbaar zitje (3 hoogtestanden)

Je materiaal onderhouden

Je hebt veel plezier van je homegym, dus moet je er goed voor zorgen. Om de werking van je homegym optimaal te houden en de levensduur ervan te verlengen, moet je regelmatig een onderhoud uitvoeren.

• Beperkingen

Uitsluitend voor thuisgebruik. Gebruikersgewicht max. 130 kg.

• Onderhoudsinstructies

1. Controleer, na montage en voor elk gebruik, of de veiligheidspennen goed vastzitten en niet uitsteken.

2. Gebruik een handdoek tijdens je sessie en reinig je homegym na elk gebruik met een zachte, licht bevochtigde doek.

• Opbergtips

Niet buiten bewaren, noch in een vochtige omgeving.

Instructies

• Op zoek naar de handleiding van dit artikel? Download deze hier.

Problemen

De kabel is gedraaid of loopt niet soepel

De kabel werd verkeerd geplaatst bij de montage:

=>Controleer in de handleiding of de kabel goed geplaatst werd.

De gewichten zijn moeilijk op te heffen

Montageproblemen:

=> Controleer of de katrollen niet te strak zitten.

=> Controleer of de kabel niet uit de katrolgleuf is gelopen

=> Controleer of de kabels correct gemonteerd werden (zie de handleiding op onze website).

Waar plaats ik de vingerbeschermers?

1. Plaats de grote vingerbeschermers terwijl de katrollen in de buis zitten.

2. Plaats de kleine vingerbeschermers op de vlakke delen.

Overzicht onderdelen

Overzicht van onderdelen

HOMEGYM - ROOD
De kabels zitten niet strak

Na verloop van tijd kunnen de kabels lichtjes rekken:

=> Om ze aan te spannen, verplaats je de karabijnhaak één of zelfs twee kettingschakels naar beneden, tot de spanning juist is.

Mijn homegym maakt geluid

1. De schroeven zitten los:

=> Draai alle zichtbare schroeven aan.

2. Te weinig smeermiddel:

=> Smeer, indien nodig, de scharnierpunten en de gewichtgeleider met siliconenspray.

HOMEGYM - ROOD

Vind je het juiste antwoord niet of lukt het niet om het probleem op te lossen? gelieve contact op te nemen met een van onze technici

HOMEGYM - ROOD

Beschikbare onderdelen bestellen

HEB JE ONDERDELEN VOOR JE HOMEGYM NODIG?

HOMEGYM - ROOD

Onze garanties

Bij normaal gebruik van deze homegym biedt CORENGTH, vanaf de aankoopdatum vermeld op het aankoopbewijs, vijf jaar garantie op het frame en twee jaar op de andere onderdelen en de fabricage.