INCLINE RUN

Ref: 8580105

INCLINE RUN

2019

Om te wandelen of lopen met een flinke helling. Met deze loopband ga je beter presteren, ontwikkel je je vermogen en verbrand je sneller calorieën.

VOORDELEN:

VEELZIJDIG: Maak je trainingen intenser met een max. snelheid van 18 km/u en een buiging van max. 20%

GEBRUIKSCOMFORT: Breed loopvlak van 51 cm breed en 135 cm lang voor ie grote passen zet. COACHING: 40 ingestelde programma's en compatibel met de Domyos E CONNECTED-app

Montage en eerste gebruik

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

Montagevideo INCLINE RUN

Ik heb een probleem

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

Hoe koppel ik mijn afstandsbediening?
Mijn display geeft niet de juiste snelheid weer

Controleer voor je iets doet of je loopband correct is aangesloten op het elektriciteitsnet.

1. Druk op de "STOP"-knop,

2. Houd de "STOP"-knop ingedrukt, en steek de "VEILIGHEIDSSLEUTEL" in,

3. Rechtsonder op je display verschijnt de gebruikte maateenheid: UNIT MI of UNIT Km,

4. Druk op "+" om de eenheid te veranderen,

5. Druk op "STOP" om je veranderingen te bevestigen,

6. Je kunt nu je loopband weer gebruiken.

INCLINE RUN
Werking: bluetooth, usb, jackaansluiting.

1- Het Bluetooth-symbool gaat aan om aan te geven dat er een tablet of smartphone verbinding heeft gemaakt met je console. Dit werkt uitsluitend met de "Domyos E-Connected"-app die je kunt downloaden voor iOS en Android.

FAQ E-connected: https://nl.support.decathlon.be/support/e-connected-tp_215962

2- De USB-aansluiting is enkel bedoeld voor het opladen van je tablet of smartphone tijdens het gebruik van de loopband.

3- De jackaansluiting is enkel bedoeld om je MP3-speler, tablet of smartphone op de boxen van je console aan te sluiten.

Console: Bluetooth, USB, Jack
Hoe weet ik de afstand en uren die ik op mijn loopband heb afgelegd?

Wil je weten hoeveel afstand en uren je sinds het eerste gebruik op je loopband hebt afgelegd? Verwijder de veiligheidssleutel, druk gelijktijdig op "STOP" en "-" en steek de veiligheidssleutel opnieuw in. Druk vervolgens zeven keer op "START" om de totale afgelegde afstand te zien of druk negen keer op "START" om de totale afgelegde duur te zien.

INTENSE RUN KM
Mijn loopband gaat niet aan

1. Controleer of het netsnoer is aangesloten op een werkend stopcontact (controleer dit dooreen lamp of ander elektrisch toestel op het stopcontact aan te sluiten).

2. Controleer of het andere einde van het snoer goed is aangesloten op je loopband.

3. Controleer of de hoofdschakelaar naast het netsnoer op "I" staat.

4. Controleer of de veiligheidssleutel goed in de console zit.

INCLINE RUN
Mijn loopband maakt geluid

1. Schoenen:

=> Het geluid dat je hoort, kan afkomstig zijn van de wrijving van je schoenen op de loopband. Bekijk onderstaande video om te controleren of het geluid niet afkomstig is van je schoenen

2. De schroeven zitten los:

=> Draai alle schroeven vast.

3. De loopband staat niet in het midden:

=> Ga naar "Centreren van de loopband" onder ONDERHOUD.

4. De loopband is niet gesmeerd:

=> Ga naar "Smeren van de loopband" onder ONDERHOUD.

Als ik op mijn loopband ga staan, gaat hij langzamer

De loopband hangt los

=> Ga naar "spanning van de loopband" onder ONDERHOUD.

De loopband gaat uit tijdens het gebruik

1. Als je gebruik maakt van een verlengsnoer, haal je loopband daar dan uit en steek hem direct in een wandcontact.

2. Het kan zijn dat er een probleem is met een netsnoer. Raadpleeg in dat geval de FAQ hieronder: "MIJN LOOPBAND GAAT NIET AAN"

Ik heb een probleem met mijn hartslagband

1. Om je hartslag zo goed mogelijk te meten, mag je hartslagmeter zich niet meer dan 80 cm van de console bevinden.

2. Om je hartslag zo goed mogelijk te meten, pas de positie van de band aan zodat de sensoren goed in contact staan met je huid.

Maak de sensoren voor je training goed vochtig.

Zoals je op de tekening kunt zien, zijn de sensoren de zwarte rubberen vlakjes aan weerszijden van het centrale gedeelte.

3. Er zijn ook een aantal andere factoren die de hartslagmeting kunnen beïnvloeden: Kleding die over de brand wrijft of een hoge lading statische elektriciteit heeft, borsthaartjes, onzuiverheden op de band.

4. De weergave op het scherm knippert overmatig of werkt niet correct

Waarschijnlijk is de batterij leeg en moet deze vervangen worden.

hartslagband
Ik kan mijn loopband niet in de handmatige modus zetten

Controleer of het icoontje op de display van je loopband uit staat.

INCLINE RUN
Ik heb een probleem met de e-connected app

Werkt je toestel normaal maar heb je problemen met je applicatie? Klik op de knop 'Mijn E-Connected' en ontdek onze oplossingen.

Overzicht van de onderdelen
Tekening bij de handleiding Incline Run
INCLINE RUN

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

Onderhoud van mijn product

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

Centreren van de loopband

Neem de inbussleutel (BTR) die bij de wandelband werd meegeleverd:  1. Start de wandelband op lage snelheid (4 km/u).        2. Plaats de sleutel in de schroef aan de kant waar de band afwijkt.        3. Draai in stappen van een kwartdraai in wijzerzin (wacht 30 seconden tussen elke kwartdraai) tot de positie van de band weer correct is.

Spanning van de loopband

De band is een slijtagedeel dat losser gaat zitten na verloop van tijd. Span de band aan zodra hij losser is (slipperig gevoel, onregelmatige snelheid).

1&2. Draai de 2 stelschroeven een halve draai in wijzerzin (herhaal deze bewerking indien nodig, maar span de band niet te strak aan).

3. De band is correct aangespannen als je de boorden aan weerszijden 2 tot 3 cm kunt opheffen.

Smeren van de loopband

Het is belangrijk om je loopband regelmatig te smeren (elke 200 gebruiksuren) om ervoor te zorgen dat hij lang meegaat.  1 & 2. Twee keer sprayen aan elke kant van de loopband is voldoende.  3. Laat de loopband na het smeren 5 minuten onbelast draaien aan 5 km/u.

Smeren van de loopband

Onderhoudstips

Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Om storende geluiden van je loopband te verminderen, is het belangrijk om:

Een keer per maand alle schroeven en bouten aan te draaien.

De loopband na elke 200 uur gebruik te smeren.

Een geschikte grondmat (type Domyos Training Mat) onder je loopband te leggen.

SCHOONMAKEN NA ELK GEBRUIK:

Zet de loopband uit en haal de stekker uit het stopcontact.

Doe een klein beetje milde allesreiniger op een volledig katoenen doekje. Breng het nooit direct aan op je loopband en gebruik geen ammoniak- of zuurhoudende schoonmaakmiddelen.

Veeg de console en display af.

Verwijder stof en eventuele vlekken van de leuningen, de randen, de voetsteunen, het frame en de motorkap. Veeg ook het platform langs de loopband af. Reinig niet onder de loopband.

Preventieve onderhoudstips

1. Kijk de motor en de aandrijfriem elke 600 uur gebruik of 3600 km na*2. Vervang de loopband elke 500 uur gebruik of 3000 km*3. Vervang de loopplank elke 700 uur gebruik of 4200 km*4. Vervang de rollen elke 600 uur gebruik of 3600 km*

*Raadpleeg voor het totaal aantal gebruiksuren en de totaal afgelegde afstand de FAQ " HOE WEET IK DE AFSTAND EN UREN DIE IK OP MIJN LOOPBAND HEB AFGELEGD?" in de rubriek INGEBRUIKNAME EN GEBRUIK VAN MIJN PRODUCT

INCLINE RUN

Ik bestel reserveonderdelen voor dit product

HEB JE VERVANGSTUKKEN NODIG VOOR JE LOOPBAND INTENSE RUN?

Handleiding

• INCLINE RUN

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

INCLINE RUN

Samenstelling / tips

Samenstelling:

Kader//Chassis (voor de rollen): 100,0% Staal

Kap: 75.0% Polystyreen (PS), 25.0% Polyvinylchloride

Verpakking: 85.0% Cellulose, 10.0% geëxpandeerd polystyreen, 5.0% Polyethyleentereftalaat (PET)

Plank: 40.0% Koper, 35.0% Staal, 10.0% Messing, 10.0% Epoxy, 5.0% Aluminium

GEBRUIKSBEPERKING:

Maximaal gebruikersgewicht: 130 kg

INCLINE RUN

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).