Je hoofdlamp HL900 USB V2 onderhouden en repareren

Ref: 8640234, 8619473

JE HOOFDLAMP HL900 USB V2 400 LM ONDERHOUDEN EN REPAREREN

De hoofdlamp HL900 USB V2 is bijzonder krachtig, schokbestendig en waterdicht.

Heb je een vraag over dit product of ben je tegen een probleem aangelopen? Geen paniek, we staan voor je klaar!

Eerste gebruik

Je hoofdlamp voor het eerst gebruiken
Wat is de reservestand?
Waarom kun je de lamp vergrendelen?
Hoe weet je hoe vol de accu nog is?
Waarvoor dient het rode licht?
Waarom duurt de boost maar 10 seconden?

De prestaties van je hoofdlamp hl900 usb v2

Wat zijn lumen (lm)?
Waar staat lux voor?
Hoe wordt de maximale lichtsterkte van een lamp gemeten?
Hoe wordt het bereik berekend?
Hoe wordt de batterijduur van de lamp berekend?

Voeding en opladen

Welk type usb-poort heeft dit model?
Met welke oplader kan je de hoofdlamp opladen?
Waarom wordt de lamp geleverd met een adapter voor batterijen?

Je hoofdlamp onderhouden

Hoe berg je de hoofdlamp goed op?
Hoe maak je de hoofdlamp schoon?
Kan je een led vervangen?
Wat gebeurt er met verlichtingsproducten die naar de winkel worden teruggebracht?

Wat is het verschil tussen hoofdlampen voor wandelen en traillopen?

Wat maakt een hoofdlamp geschikt voor wandelen/trekken?
Wat maakt een hoofdlamp geschikt voor traillopen?

Je hoofdlamp aanvullen.

Je kunt een tweede accu aanschaffen op de website van Decathlon, om een versleten accu te vervangen of om altijd een reserveaccu bij de hand te hebben.

Zelf een tweedekans hoofdlamp kopen

Bij Decathlon is het onze missie om sport toegankelijk te maken op een duurzame manier. Een van de manieren waarop we dit doen is door goede producten die niet meer als nieuw verkocht kunnen worden aan te bieden met korting. Bijvoorbeeld omdat de verpakking mist of omdat het product beschadigd is geraakt tijdens het gebruik. Op deze pagina vind je al onze Tweede Kans producten: altijd met minimaal 30 dagen retourtermijn en 1 jaar garantie!