repair-poles-tent-arpenaz-3-people-fresh-and-black-quechua-broken

REF: 8553542

KAMPEERTENT MH100 - 3 PERSONEN

2020

IS JE TENT KAPOT? GOOI DEZE NIET WEG!

De ecologische voetafdruk van een weggegooide tent komt overeen met de impact van een autorit van meer dan 3000 km. Om die impact te verkleinen, garandeert Decathlon dat al zijn tenten repareerbaar zijn en na reparatie weer in perfecte staat zijn!

Op deze pagina begeleiden we je stap voor stap bij het uitvoeren van diverse reparaties aan je tent.

Op al onze tenten heb je garantie tegen fabricagefouten. Indien je tent onder de garantie valt, breng je ze naar het atelier van je Decathlon-winkel en repareren we ze voor jou. Is de garantie verstreken of is de schade het gevolg van verkeerd gebruik dan kan je je tent heel eenvoudig zelf repareren (of tegen betaling laten repareren in ons atelier).

Een tentstok repareren

Om een tentstok te vervangen, zoek je de juiste stok in de tabel hieronder, bestel je hem online of in je atelier en volg je de stappen in het filmpje.

1/ Schema van je tent

repair-tent-arpenaz-3-people-fresh-and-black-quechua-broken

EEN TIP: Bel eerst naar de winkel om de onderdelen die je nodig hebt alvast te bestellen, dan kan je alles in één keer ophalen en moet je niet nog een keer terug naar de winkel.

De binnentent is het slaapcompartiment van je tent, de plaats waar je je luchtbed of matje legt. 

EEN TIP: Bel eerst naar de winkel om de onderdelen die je nodig hebt alvast te bestellen, dan kan je alles in één keer ophalen en moet je niet nog een keer terug naar de winkel.

Diensten in het atelier

Alle hierboven beschreven reparaties kan je zelf doen, of je kan je tent natuurlijk altijd naar het atelier van je Decathlon-winkel brengen.

Voor meer informatie over de diensten die het atelier aanbiedt klik je op de link hieronder:

Accessoires

Vind accessoires op onze website en in je Decathlon-winkel.

Ontdek onze tips om je tent gemakkelijker te onderhouden.