Keymaze 300

Ref: 8035650

Keymaze 300

-

SOFTWARE EN APPLICATIES

Hoe kan ik sessies van mijn Keymaze verwijderen?
Is mijn gps-horloge Keymaze 300 compatibel met DecathlonCoach?
Hoe kan ik mijn sessies uit de Geonaute Software halen om ze in een andere service te gebruiken (GPX-bestand)?
Ik krijg mijn gegevens niet overgezet op de Geonaute-software.
logo-windows

INLOGGEN

Is mijn gps-horloge Keymaze 300 compatibel met DecathlonCoach?

NAUWKEURIGHEID

Hoe kan ik zorgen dat mijn horloge het gps-signaal sneller vindt?

EEN ANDERE VRAAG?

Is mijn gps-horloge Keymaze 300 waterdicht?
Hoe kan ik zorgen dat mijn horloge het gps-signaal sneller vindt?
Mijn USB-kabel of mijn bandje is kwijt of kapot. Waar kan ik een andere krijgen?