Keymaze 500 Quechua

Ref: 8056943

KEYMAZE 500 QUECHUA

2011

Software en applicaties

Ik krijg mijn gegevens niet overgezet op de geonaute-software.

1. Controleer of je de laatste versie van de Geonaute Software gebruikt. Je kunt deze hier downloaden.

2. Controleer of de metalen contactpunten achter op je horloge niet zijn geoxideerd. Reinig ze anders met wat alcohol of azijn en een wattenstaafje. Controleer ook of de clip goed op je horloge is aangesloten.

3. Herinstalleer het stuurprogramma van de ONmove:
3.1 Ga op je computer naar het Configuratiescherm, tab Systeem, en open daar Apparaatbeheer.
3.2 Open de tab Poorten (COM & LPT) en klik met je rechtermuisknop op de "STMicroelectronics Virtual COM Port" die bij de ONmove hoort en klik op Installatie ongedaan maken. De ONmove wordt niet langer herkend.
3.3 Koppel de ONmove los van de computer, en sluit hem opnieuw aan. Het stuurprogramma zal automatisch opnieuw worden geïnstalleerd en de volgende pop-up verschijnt:

4 - Als het probleem nog altijd niet is opgelost, neem dan contact op onze helpdesk via de pagina "contact" onderaan deze site.

Hoe kan ik mijn sessies downloaden om ze ergens anders dan in de geonaute software te gebruiken (gpx-bestand)?

Als je je sessies op een ander platform dan de Geonaute Software wilt gebruiken:
1. Selecteer je sessie in het menu Mijn Sessies.
2. Klik op "Exporteren", dan "Bestand".

Upload het bestand dan op de site naar keuze.

Hoe kan ik de keymaze 700 updaten?

1. Sluit je Keymaze aan op de computer en open de Geonaute Software.
2. Ga naar het menu Materiaal, en dan naar mijn Apparaten.
3. Voeg je Keymaze toe door op "Add Device" te klikken.
4. Klik op "Update Firmware"

Is mijn gps-horloge keymaze 500 compatibel met decathloncoach?

Het gps-horloge Keymaze 500 is niet compatibel met DecathlonCoach. Maar je kunt je sessies wel op DecathlonCoach overzetten door de GPX-bestanden van je sessies te uploaden.

Hoe je een GPX-bestand van een sessie kunt maken in je Geonaute Software vind je bij de corresponderende vraag in deze FAQ.

Is mijn gps-horloge keymaze 500 compatibel met mac os?

De gps-horloges Keymaze van Geonaute zijn niet compatibel met de Mac OS besturingssystemen.

Nauwkeurigheid

Hoe kan ik zorgen dat mijn horloge het gps-signaal sneller vindt?

De kwaliteit van de signaalontvangst wordt sterk beïnvloed door de omgeving en door verplaatsingen.
Om sneller een signaal te ontvangen, wordt het aangeraden om tijdens het zoeken naar signaal:
1. Op een open plek te gaan staan, uit de buurt van omringende gebouwen en niet onder een boom.
2. Het gps-horloge op een tafel of op de grond te leggen.

Batterij

Wat is de autonomie van de keymaze?

Je kunt de Keymaze 500 met geactiveerde gps tussen de 9 en 25u lang gebruiken, afhankelijk van de gebruikte instellingen.

Kan ik de batterij van mijn keymaze 500 vervangen?

De batterij van de Keymaze 500 kan niet worden vervangen.

Een andere vraag?

Wat moet ik doen als mijn keymaze niet meer aangaat of het scherm vastloopt?

1. Sluit je Keymaze aan op de computer.
2. Houd de knoppen Omhoog en OK ingedrukt, en druk dan op Power om de Keymaze te updaten.
3. Start de Geonaute Software op. Ga naar de tab Materiaal, en dan naar mijn Apparaten.
4. Selecteer je Keymaze en volg de stappen om hem te updaten. Je gps-horloge Keymaze zal worden gereset. Opgelet: deze handeling deblokkeert je ONmove, maar wist je instellingen en sessies.

Is mijn gps-horloge keymaze 500 waterdicht?

De waterdichtheidsaanduiding van het gps-horloge Keymaze 500 is IPX7. Dat betekent dat hij bestand is tegen hevige regen, wateropspattingen, en korte onderdompelingen. De Keymaze 500 is niet geschikt voor zwemmen of andere watersporten.

Mijn usb-kabel of bandje zijn stuk of kwijt. waar kan ik een andere krijgen?

Je kunt een kabel of bandje krijgen in de workshop van je dichtstbijzijnde winkel.

De opgemeten hoogtewaarden lijken niet te kloppen. hoe kan dit?

De Keymaze heeft geen barometrische hoogtemeter. De hoogte wordt gemeten met gps-technologie.

Hoewel gps-technologie heel precies de lengte- en breedtegraad kan bepalen, is de hoogtemeting veel minder precies.

Wilt u contact met ons opnemen? een contactformulier openen

• Keymaze 500 Quechua