Keymaze 700 Kalenji

Ref: 8056944

Keymaze 700 Kalenji

-

SOFTWARE EN APPLICATIES

Is mijn gps-horloge Keymaze 700 compatibel met DecathlonCoach?
Hoe kan ik mijn sessies downloaden om ze ergens anders dan in de Geonaute Software te gebruiken (GPX-bestand)?
Hoe kan ik de Keymaze 700 updaten?
Ik krijg mijn gegevens niet overgezet op de Geonaute-software.
Is mijn gps-horloge Keymaze 700 compatibel met Mac OS?
logo-windows

NAUWKEURIGHEID

Hoe kan ik zorgen dat mijn horloge het gps-signaal sneller vindt?

EEN ANDERE VRAAG?

De opgemeten hoogtewaarden lijken niet te kloppen. Hoe kan dit?
Is mijn Keymaze 700 waterdicht?
Wat moet ik doen als mijn Keymaze niet meer aangaat of het scherm vastloopt?
Mijn USB-kabel of bandje zijn stuk of kwijt. Waar kan ik een andere krijgen?