Keymaze 700 Trail

Ref: 8162136

KEYMAZE 700 TRAIL

-

Software en applicaties

Is mijn gps-horloge keymaze 700 trail compatibel met mac os?
Ik krijg mijn gegevens niet overgezet op de geonaute-software.
Is mijn gps-horloge keymaze 700 trail compatibel met decathloncoach?
Hoe kan ik een route die ik in de geonaute software heb uitgetekend overzetten op de onmove?
logo-windows

Nauwkeurigheid

Hoe kan ik zorgen dat mijn horloge het gps-signaal sneller vindt?

Een andere vraag?

Wat moet ik doen als het scherm van mijn keymaze vastloopt?
Is mijn keymaze 700 trail waterdicht?
Wat moet ik doen als het bericht "an error occured while downloading the activities" verschijnt in mijn geonaute software?
Mijn hartslagband, usb-kabel of bandje zijn stuk of kwijt. waar kan ik een andere krijgen?