COMMENT RÉPARER SON MASQUE EASYBREATH ?

REF: 8491269, 8491268, 8491266, 8573239, 8573237

SNORKELMASKER EASYBREATH 500 SUBEA

2020

Welkom op de after-sales servicepagina van Easybreath 500. Hier vindt u al onze tips voor gebruik, onderhoud en reparatie van uw masker.

Eerste gebruik en montage

Om het meeste uit je masker te halen, moet je deze naar achteren dragen om je voorhoofd vrij te houden en beschadiging van de afdichting van het masker te voorkomen. Baarden kunnen de afdichting ook beïnvloeden. Zet het masker op en plaats eerst je kin. Zodra je het masker op hebt, kun je de bandjes verstellen door ze naar achteren te trekken in plaats van opzij.

Controleer uw Easybreath-masker voor elk gebruik

Controleer voor elk gebruik uw Easybreath, vooral die van uw kind: - Neem de snorkel in uw hand en beweeg hem van links naar rechts. De bal moet de beweging ongehinderd volgen - Controleer of de afdichting aanwezig is, in goede staat verkeert en in de juiste positie staat - Controleer of alle ventielen aanwezig zijn, of ze niet vervormd zijn en of ze stevig tegen hun steun zijn aangedrukt - De rok moet perfect over het masker passen - Gebruik het masker nooit zonder snorkel.

Wat moet ik doen als mijn masker beslaat?

Als je masker begint te beslaan, herhaal dan de 4 hierboven beschreven stappen, plaats je Easybreath-masker op de juiste manier en controleer of de maat van je Easybreath goed op je gezicht past. Als het probleem aanhoudt, gebruik het masker dan niet en neem contact op met de dichtstbijzijnde Decathlon-winkel.

Ik onderhoud mijn Easybreath

Uw Easybreath masker komt voortdurend in contact met zout, zand en vuil in het water waarin u duikt, dus moet het goed onderhouden worden.

COMMENT ENTRETENIR MON MASQUE EASYBREATH ?

AFSPOELEN

Spoel je masker op zijn minst na elk gebruik af in schoon water om alle resten te verwijderen. Het is mogelijk dat er een paar zandkorrels in de snorkel terecht zijn gekomen waardoor deze niet meer past. Dit spoelen zou het probleem snel moeten oplossen.

WRIJVEN

Wrijf vervolgens, indien mogelijk, met je vingers de binnen- en buitenkant van het glas in met zeep of afwasmiddel. Spoel vervolgens af met schoon water om het schoonmaakmiddel te verwijderen.

DROGEN

Om je masker te drogen (wat belangrijk is), kun je een zachte handdoek gebruiken of het in de frisse lucht laten drogen (uit de buurt van de zon en hitte).

OPBERGEN

Als je je Easybreath duikmasker alleen in de zomer gebruikt, zorg er dan voor dat je hem goed schoonmaakt voordat je hem aan het einde van het seizoen opbergt. Zo voorkom je dat bacteriën en schimmel zich ontwikkelen.

Compatibele reserveonderdelen

Wil je je snorkelmasker zelf repareren maar weet je niet hoe? Bekijk onze stap-voor-stap video advies over het repareren van de band, ventielen, motorkap en snorkel van uw Easybreath!
Vind alle compatibele reserveonderdelen met uw Easybreath. Bestel direct online en laat het onderdeel bij u thuis of in de dichtstbijzijnde winkel bezorgen, zodat u het snel zelf kunt repareren.

FAIRE RÉPARER SON MASQUE EASYBREATH DECATHLON

Ik laat reparaties uitvoeren in de werkplaats

Heeft u geen tijd of geen vaardigheden om uw Easybreath zelf te repareren? Lees online meer over onze diensten en prijzen en neem contact op met uw dichtstbijzijnde winkel om een reparatie te regelen.

Kennisgeving

Verklaring van conformiteit