repair-poles-tent-arpenaz-3-people-fresh-and-black-quechua-broken

REF: 8576111

MH100 FRESH & BLACK TENT - 3 PERSONEN

2018

IS UW TENT KAPOT? GOOI HEM NIET WEG!

De milieu-impact van een weggegooide tent is gelijk aan ruim 3.000 km rijden met de auto. Om deze impact te verminderen, streeft Decathlon ernaar om ervoor te zorgen dat al zijn tenten gerepareerd kunnen worden en dat ze na reparatie weer in perfecte staat verkeren!

Op deze pagina helpen we je stap voor stap bij het repareren van je tent, afhankelijk van het probleem dat je bent tegengekomen.

Al onze tenten zijn gegarandeerd tegen eventuele fabricagefouten. Onder garantie verzorgen wij de reparatie en kunt u uw tent direct naar de werkplaats van uw Decathlon-winkel brengen. Buiten de garantie of als uw tent beschadigd is door onjuist gebruik, kan deze zeer eenvoudig door u (of tegen betaling in de werkplaats) worden gerepareerd.

Stok repareren

Om het kapotte stok onderdeel te vervangen, identificeert u eenvoudigweg de stok in het volgende diagram, bestelt u het onderdeel online of in uw werkplaats en volgt u de verschillende stappen in de video.

1/ MH100 3P instructies

repair-tent-arpenaz-3-people-fresh-and-black-quechua-broken

De buitentent repareren

1/ Reserve onderdeel

De buitentent van een tent is het zichtbare buitengedeelte (ook wel het ‘tentdoek’ genoemd).

ONZE TIP: Vergeet niet dat u uw winkel kunt bellen om vooraf onderdelen te bestellen, zodat u niet meerdere keren moet reizen.

De binnentent repareren

1/ Reserve onderdeel

De binnentent is het gedeelte in de tent waar u uw matras inlegt.

Workshop services

U kunt alle hierboven beschreven handelingen zelf uitvoeren of uw tent toevertrouwen aan de werkplaats van uw Decathlon-winkel.

Voor meer informatie over de diensten die de workshop aanbiedt, kunt u op onderstaande link klikken:

Accessoires

Vind je accessoires op onze website en in je Decathlon-winkel.

Tips om uw tent te onderhouden