MTB ROCKRIDER 560 ZWART

Ref: 8364715

MTB ROCKRIDER 560 ZWART

Ontworpen voor wie regelmatig, matig intensief aan mountainbiken doet en op zoek is naar een kick!

LICHT frame, ROCKSHOX voorvork, verlichte wielen en transmissie. ERGONOMISCHE handgrepen, zadel, zadelspanner en lock-out voor de vering. De 560 is dé comfortabele en efficiënte trekkingmountainbike, die aan al je verwachtingen voldoet.

Kan het probleem niet worden opgelost of verschijnt het niet in de lijst? Klik op het ondersteuningsverzoek.

Eerste gebruik

HOE REM IK MIJN NIEUWE SCHIJFREMMEN IN?
TOT WELKE DRUK POMP IK MIJN BANDEN OP?
HOE STEL IK MIJN ZADEL AF?

Een probleem?

ER ZIT EEN KLEINE SLAG IN MIJN WIEL NA DE EERSTE RITJES
IK KAN ACHTERAAN MOEILIJK SCHAKELEN
IK KAN VOORAAN MOEILIJK SCHAKELEN

Handleiding en software