ONcoach100

Ref: 8376345

ONcoach 100

-

EERSTE INGEBRUIKNEMING

Hoe kan ik de voortgang aflezen van mijn dagelijks streefstappenplan?
Hoe kan ik mijn slaap meten?
Hoe bevestig ik mijn ONcoach 100 op mijn pols?
Hoe kan ik de tijd aflezen op min ONcoach 100?
Hoe neem ik een sportsessie op met de trainingmodus?
Bij het aanmaken van mijn account, kreeg ik een bericht “E-mailadres bestaat al”, wat moet ik doen?
Hoe kan ik mijn doelen instellen met niet en/of wel slapen?
Hoe koppel ik mijn ONcoach 100 met de ONcoach-applicatie?
Hoe synchroniseer ik mijn trainingen?
Ik zie geen activiteit- of slaapperiode op de app, hoe zit dat?
logo-android
logo-ios

INLOGGEN

Telt mijn ONcoach 100 het aantal stappen wanneer ik niet loop?
Telt mijn ONcoach 100 het aantal stappen wanneer ik een wandelwagen duw?
Telt mijn ONcoach 100 het aantal stappen wanneer ik in de auto zit?

NAUWKEURIGHEID

De afstand die ik hard lopend heb afgelegd lijkt mij niet juist (in de trainingmodus)
Wat is de mate van nauwkeurigheid van mijn ONcoach 100 voor mijn dagelijkse loopactiviteit?
Worden mijn middagdutjes opgeslagen?
Wat zijn de verschillende slaapfasen?
Wat is de mate van nauwkeurigheid van mijn ONcoach 100 bij het hardlopen (in trainingmodus)?

BATTERIJ

De LED-display is zwak of werkt niet, wanneer ik de knop indruk, hoe komt dat?
Wat is de autonomie van de ONcoach 100?
Hoe vervang ik de batterij van mijn ONcoach 100?

EEN ANDERE VRAAG?

Wat is de Trainingmodus?
4 kruisvormige lampjes verschijnen wanneer ik op de middelste knop druk. Wat betekent dit?
Wat is de geheugencapaciteit van mijn ONcoach 100?
Is min ONcoach 100 waterdicht?