Wandelstok FH500 voor fast trekking

Ref: 8577739

TWEEDELIGE WANDELSTOK FH500 VOOR FAST TREKKING - WIT

2020

We zijn ervan overtuigd dat de levenscyclus van een product niet eindigt zodra het schade heeft opgelopen. Decathlon biedt dan ook oplossingen voor het correcte gebruik, onderhoud en herstel van je artikel, om de levenscyclus ervan te helpen verlengen.

De FH500 wandelstok, een pluimgewicht voor fast trekking, is stevig en duurzaam. Indien je toch een vraag of probleem hebt, dan is deze pagina iets voor jou.

Ingebruikname van een wandelstok fh500

een wandelstok FH500 onderhouden

Zorg dragen voor je wandelstok fh500

Je wandelstokken hebben af en toe onderhoud nodig, opdat ze langer meegaan en doeltreffend blijven.

Een goed onderhouden wandelstok is een propere wandelstok! Denk eraan om zowel de buiten- als binnenkant grondig te reinigen. Leer hoe dat werkt via de onderstaande pagina.

Klap je wandelstokken in wanneer je ze niet gebruikt en ontkoppel de stops om hun klemkracht te bewaren.

Zelf je wandelstok fh500 herstellen

Heeft je wandelstok een klein defect of is hij gebroken? Gooi hem niet weg, herstel hem liever! Doe zelf herstellingen met behulp van onze video's. Het is niet zo moeilijk en duurt meestal niet lang. Hieronder vind je compatibele vervangonderdelen.

Onderdelen

lange punt voor wandelstok

Lange punt voor wandelstok

set met 2 wintertellers voor wandelstokken

Set met 2 wintertellers voor wandelstokken

set met 2 wintertellers voor wandelstokken

Set met 2 wintertellers voor wandelstokken

set met 2 wandelstokpunten

Set met 2 wandelstokpunten

Je wandelstok fh500 laten herstellen

Je wil de punt van je wandelstok vervangen

Beschik je niet over het juiste gereedschap of voel je je niet in staat om deze herstelling uit te voeren? Geen zorgen: onze werkplaats staat voor je klaar! Klik op de link naar de gewenste dienst en maak online een afspraak door het volgende nummer in te geven: 8032079.

Je wandelstok fh500 recycleren

Zie je geen andere uitkomst dan je stokken weg te gooien? Stop ze niet bij het huisvuil maar ga naar een recyclagepark zodat de materialen opnieuw kunnen dienen. De stokken zijn grotendeels uit aluminium opgebouwd en horen in de metaalafdeling, terwijl de tellers bij het plastic gaan.