Zorg dragen voor en herstellen van een bergwandelstok met schokdemping

Ref: 8379457

BERGWANDELSTOK MET SCHOKDEMPING

2020

We geloven dat je een product niet hoeft weg te gooien als het is beschadigd. Daarom biedt Decathlon oplossingen om je te helpen je product correct te gebruiken, te onderhouden en te herstellen, wat de levensduur ervan verlengt.

Deze wandelstok met schokdemping werd ontwikkeld om compact en slijtvast te zijn. Als je echter een vraag hebt of een probleem tegenkomt, zijn we er om je te helpen.

Eerste gebruik van een wandelstok met schokdemping

Ik draag zorg voor mijn wandelstokken met schokdemping

Af en toe moet je je wandelstokken onderhouden om hun levensduur te verlengen en ervoor te zorgen dat ze in goede staat blijven.

Een goed verzorgde stok is een schone stok! Denk eraan om hem zowel van buiten als van binnen goed schoon te maken. Op de volgende pagina laten we je precies zien wat je moet doen.

Wanneer je je stokken niet gebruikt, vouw je ze op en laat je de vergrendelaars losgedraaid zodat ze hun kracht behouden.

Ik herstel mijn wandelstok met schokdemping zelf

Heeft je wandelstok een defect of is hij kapot? Gooi hem niet weg. Herstel hem! Je kunt hem zelf herstellen met behulp van onze videotutorial. Het is over het algemeen vrij snel en gemakkelijk te doen. Bekijk de geschikte reserveonderdelen in de volgende sectie.

Wandelstok met schokdemping:
onderdelen

lange punt voor wandelstok

Korte punt voor wandelstok

set van 2 wintertellers voor wandelstokken

Set van 2 wintertellers voor wandelstokken

set van 2 zomertellers voor wandelstokken

Set van 2 zomertellers voor wandelstokken

set van 2 beschermers voor wandelstokken

Set van 2 beschermers voor wandelstokken

Ik laat mijn wandelstok met schokdemping herstellen

Ik wil de punt van mijn wandelstok vervangen

Misschien heb je niet de juiste uitrusting of heb je geen zin om hem zelf te herstellen? Geen probleem: onze ateliers doen het nodige. Klik op onderstaande link en boek een online afspraak met vermelding van het volgende servicenummer: 8032079.

Ik recycleer mijn wandelstok met schokdemping

Is je enige optie echt om je wandelstokken weg te gooien? Maak er een gewoonte van om ze te recycleren in plaats van ze weg te gooien en ga naar een recyclagepark zodat ze opnieuw kunnen worden gebruikt. De stok, die voornamelijk uit aluminium bestaat, gaat bij het metaal, terwijl de tellers bij het plastic gaan.