Onderhoud en reparatie van een Air Basic of Air Comfort luchtbed bij Decathlon

Ref: 8356244, 8356245

LUCHTBED VOOR DE CAMPING AIR SECONDS

We zijn ervan overtuigd dat de levenscyclus van een product niet eindigt zodra het schade heeft opgelopen. Daarom bieden we oplossingen om je product correct te gebruiken, te onderhouden en te repareren, zodat je de levensduur ervan verlengt.

Dit AIR SECONDS luchtbed ligt comfortabel en is snel op te blazen, en ideaal om lekker te slapen tijdens het kamperen. Heb je een vraag over dit type luchtbed (ongeacht de afmetingen) of zit je met een probleem, dan ben je hier op de juiste pagina.

Eerste gebruik

Hoe de lucht eruit laten
De lucht eruit laten en het luchtbed in de tas stoppen
Goed slapen op een luchtbed
Hoe vermijden dat het luchtbed geluid maakt?
Het isolatievermogen van je luchtbed optimaliseren
Onderhoud van het Air Seconds luchtbed voor de camping

Onderhoud van het air seconds luchtbed

Hier vind je tips om optimaal zorg te dragen voor je luchtbed.We geven je alle stappen voor het reinigen, opvouwen en opbergen. Via de link onderaan dit deel vind je meer informatie.

Onderhoud van het Air Seconds luchtbed voor de camping

Reparatie van het air seconds luchtbed

HOE EEN GAT IN HET LUCHTBED REPAREREN

Er lijkt ergens een gaatje in je luchtbed te zitten en je vraagt je af waar. Het is inderdaad niet eenvoudig om een lek met het blote oog op te sporen. Een eenvoudig trucje: bevochtig het oppervlak met zeepsop en wacht tot je ergens luchtbelletjes ziet. Dat is waar het gaatje zit.

EEN LUCHTBED PLAKKEN

Zodra je weet waar het gaatje zit, hoef je er alleen maar een reparatieplakker op aan te brengen. In het filmpje hieronder wordt stap voor stap getoond hoe je dat doet.

Bij een luchtbed met velours oppervlak (links in het filmpje) gebruik je de schraper uit de set en wrijf je zachtjes over het oppervlak zodat de plakker goed hecht. Druk de plakker een minuut aan.
Bij een luchtbed met kunststof coating (rechts in het filmpje) plak je de plakker direct op het oppervlak en druk je een minuut aan.

HEB JE EEN ANDER PROBLEEM?

Onderdelen