ONmiles 600

Ref: 8160537

ONMILES 600

2011

Eerste ingebruikneming

Hoe kan ik mijn sessies overzetten op mijn computer?

Je kunt de gegevens van de ONmiles overzetten naar Geonaute Software of ONconnect (alleen compatibel met Windows).
Hiervoor heb je een speciale USB-stick nodig die in onze winkels wordt verkocht: PC Connect (Ref: 8160540).
Volg de instructies op om je sessies over te zetten:

Software en applicaties

logo-windows
logo-mac

Nauwkeurigheid

De aangegeven waarden lijken mij onjuist. hoe zorg ik voor een betere nauwkeurigheid?

Voor een betrouwbaardere meting raden we aan om je persoonlijke wegingsfactor in te stellen. Voor de berekening van deze wegingsfactor baseer je je op het aantal passen op 400 m en de werkelijk afgelegde afstand. Na de instelling van deze factor zullen je waarden betrouwbaarder zijn

Een andere vraag?

Welke onderdelen kan ik vervangen?

In de workshop van je dichtstbijzijnde Decathlon-winkel kun je de volgende onderdelen laten vervangen:
- Het bandje
- De snelheidsmeter/footpod
- De hartslagband ANT+
- De metalen achterkant met waterdichte dichting
- De CR2032-batterij

Er is een probleem is met de weergave van mijn horloge. wat moet ik doen?

Dit wijst op een verkeerde instelling van het contrast.
Volg de instructies uit deze video op om dit probleem op te lossen:

Waarom ziet mijn horloge de snelheidsmeter niet?

Voor een langere levensduur van de batterij gaat de snelheidsmeter na 3 minuten zonder activiteit in slaapstand.
Om hem opnieuw te activeren moet je de snelheidsmeter met je hand of voet schudden, waarna je horloge hem weer zal kunnen zien.

Hoe kan ik het geheugen van mijn horloge wissen?

Volg de volgende instructies om de huidige sessies op je horloge te wissen:
1. Ga naar het menu "DATA".
2. Klik op OK (knop rechtsboven)
3. Kies "ALLES WISSEN" door op de knoppen links en rechts te duwen.
4. Klik op OK (knop rechtsboven).
Je sessies zullen zo van de ONmiles worden verwijderd.

Is de onmiles 600 waterdicht?

De ONmiles 600 is waterdicht tot 5 ATM, wat betekent dat je er enkel mee kunt zwemmen.

Als je een horloge wilt waarmee je kunt duiken, heb je een horloge nodig met een waterdichtheid tot minstens 20 ATM.

Wilt u contact met ons opnemen? een contactformulier openen

• ONmiles 600