ONmove 100

Ref: 8220549

ONMOVE 100

Software en applicaties

Waarom vind ik mijn eerdere sessies niet terug als ik ze overzet op mijn computer?
Ik krijg mijn gegevens niet overgezet op mijn decathloncoach-account.
Hoe kan ik mijn sessies downloaden om ze ergens anders dan op mygeonaute te gebruiken (gpx-bestand)?
logo-windows
logo-mac

Nauwkeurigheid

Hoe kan ik zorgen dat mijn horloge het gps-signaal sneller vindt?
Hoeveel metingen per seconde kan mijn horloge registreren (bemonsteringsfrequentie)?

Een andere vraag?

Is de onmove 100 waterdicht?
Mijn usb-kabel is kwijt of stuk, waar kan ik een nieuwe krijgen?
Waarom worden mijn snelheid en afstand niet geregistreerd of weergegeven?