ONmove 200

Ref: 8301829

ONmove 200

-

EERSTE INGEBRUIKNEMING

Hoe start ik binnen een sessie op?
Hoe verander ik de waarden die tijdens het sporten zichtbaar zijn op het scherm?

SOFTWARE EN APPLICATIES

Wat zijn de voordelen van DecathlonCoach?
Ik heb mijn sessie overgezet, maar vind hem niet terug op mijn myGeonaute-account.
Wat moet ik doen als mijn horloge niet wordt herkend door ONconnect?
Hoe zet ik de sessies over van mijn ONmove 200 op mijn smartphone?
logo-android
logo-ios
logo-windows
logo-mac

INLOGGEN

Hoe kan ik mijn GPS-horloge ONmove 200 updaten en gebruik maken van de nieuwste functies?
Hoe kan ik de sportsessies van mijn GPS-horloge ONmove 200 overzetten op mijn computer?

NAUWKEURIGHEID

Hoe kan ik zorgen dat mijn horloge het GPS-signaal sneller vindt?
Wat is FastFix en hoe weet ik of het up-to-date is?

BATTERIJ

Waarom gaat de batterij van mijn ONmove 200 zo snel leeg?
Waar kan ik mijn GPS-horloge ONmove 200 mee opladen?
Kan ik mijn horloge gebruiken tijdens het opladen?

EEN ANDERE VRAAG?

Wat moet ik doen als mijn GPS-horloge ONmove 200 niet opstart?
Waarom ziet de ONmove 200 mijn hartslagband niet?
Mijn laadkabel, bandje of USB-ingang zijn stuk of kwijt. Waar kan ik een andere krijgen?