ONmove 50

Ref: 8301689

ONMOVE 50

2014

-

Eerste ingebruikneming

Hoe start ik binnen een sessie op?

Als je een sessie wilt opstarten zonder de GPS te gebruiken:
1. Klik op de "Play/Pause"-knop terwijl je horloge naar een GPS-signaal aan het zoeken is.
2. Antwoord "Nee" op de vraag "GPS gebruiken?". Nu kun je beginnen sporten zonder snelheids- en afstandsmeting.

Hoe kan ik een sessie terugzien die ik met de onmove 50 heb uitgevoerd?

Om een samenvatting van je voorgaande activiteiten te zien, ga je naar het "Logboek".

Hoe zet ik mijn gps onmove 50 aan voor het eerste gebruik?

Om je ONmove 50 voor het eerste gebruik te activeren, moet je de knop "PLAY/PAUSE" (rechtsboven) 2 seconden lang ingedrukt houden.

Software en applicaties

Kan ik mijn sessies overzetten op mijn computer?

De ONmove 50 is ontwikkeld om zo eenvoudig mogelijk te zijn, en is gemaakt voor gebruikers die hun horloge niet samen met een computer willen gebruiken. Het is dus niet mogelijk om de gegevens van de ONmove 50 over te zetten op je computer. Je kunt er wel een overzicht van terugvinden in het "Logboek" van je horloge.

Nauwkeurigheid

Hoe kan ik zorgen dat mijn horloge het gps-signaal sneller vindt?

De kwaliteit van de signaalontvangst wordt sterk beïnvloed door de omgeving en door verplaatsingen. Om sneller een signaal te ontvangen, wordt het aangeraden om tijdens het zoeken haar signaal:
1. Op een open plek te gaan staan, uit de buurt van omringende gebouwen en niet onder een boom.
2. Het horloge op de grond te leggen.

Batterij

Waar kan ik mijn gps-horloge onmove 50 mee opladen?

Je kunt je gps-horloge ONmove 50 opladen aan je computer, aan een mobiele oplader of zelfs aan een netadapter 5V 1A.

Een andere vraag?

Mijn laadkabel, bandje of usb-ingang zijn stuk of kwijt. waar kan ik een andere krijgen?

Je kunt een laadkabel, USB-ingang of bandje krijgen in de workshop van je dichtstbijzijnde Decathlon-winkel.

Is de onmove 50 waterdicht?

De waterdichtheidsaanduiding van het gps-horloge is IPX7.
Dat betekent dat hij bestand is tegen hevige regen, wateropspattingen, en korte onderdompelingen. Het horloge is echter niet geschikt voor zwemmen of andere watersporten.

Wat moet ik doen als mijn product niet start?

Om de ONmove 50 te resetten houd je de knop rechtsboven 20 seconden ingedrukt.

Hoeveel sessies kan ik opslaan in het geheugen van de onmove 50?

De ONmove 50 kan 7 sessies opslaan.

Wilt u contact met ons opnemen? een contactformulier openen

• ONmove 50